bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
К-С «Yassen» на Слънчев бряг – комфорт край морето в уютен парк

К-С «Yassen» на Слънчев бряг – комфорт край морето в уютен парк

Само на 70 метра от красивия пясъчен плаж на Слънчев бряг се намира светъл и уютен жилищен комплекс "Ясен". Той е направен в ярки сини тонове, привлича с оригинален дизайн и има компактна комфортна територия. 6-етажна сграда има апартаменти за всеки вкус - тук се продават студия и апартаменти с една или две спални.

Централната част на курорта може да бъде достигната за няколко минути, а транспортната спирка също е наблизо. На разположение на собствениците и гостите на комплекса са детски и възрастен басейн, магазини, ресторант, паркинг. Всеки апартамент разполага с интернет, сателитна телевизия и климатик през всички сезони. Наоколо има много зелени площи и уникалното местоположение на комплекса винаги ще бъде в спокойствие и тишина.

От прозорците и терасите можете да се насладите на гледката към градината или морето. Специалисти на фирма Premier Realty Master предлагат бързо и изгодно да станете собственик на качествени жилища в жилищен комплекс "Ясен". Това е уникална възможност да направите покупка за инвестиция или да живеете в един от най-добрите курорти в България със съвременна европейска услуга. 

Публикувано: 22.02.2018

Региони

Разположение