bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
«Sun House» –комплекс за ценителите на морето

«Sun House» –комплекс за ценителите на морето

Жилищният комплекс "Sun House" в село Кошарица е подобен на външен вид на отделно селище. Затворената му територия и местоположението му в покрайнините на Слънчев бряг и в подножието на Стара планина ще угодят на тези, които биха искали да се установят на тихо и спокойно място, далеч от суматохата. Големият курорт е само на 2 километра, което означава, че е лесно да стигнете до него.

Град Несебър е на 10 минути с кола. Архитектурата повтаря традиционния български стил, а интериорът на помещенията е украсен с модерни материали и има всички удобни условия. Уютни двуетажни вили, всяка от които с изглед към града или крайбрежието, са заобиколени от чист планински въздух и зелени площи.

Едно от предимствата на жилищата тук - всеки от тях с отделен вход - за удобство на жителите. На територията има плувен басейн, зони за релакс с шезлонги, 6 магазина, детска площадка - всичко, което няма да ви отегчи в нито един сезон.

Апартаментите са просторни, с удобно разпределение и всички необходими удобства. Свържете се с Premier Realty Master, и лесно ще станете собственик на качествени европейски жилища в живописен ъгъл на българското Черноморие на най-изгодната цена. Това е уникална възможност да се осъществи една мечта и да се намерят желаните квадратни метри в чужбина. 

Публикувано: 22.03.2018

Региони

Разположение