bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Жилищен комплекс от ново поколение – "Central Park" в Бургас

Жилищен комплекс от ново поколение – "Central Park" в Бургас

Жилищения комплекс "Central Park" в Бургас впечатлява със своите мащаби и модерен стил. Той сякаш отвежда в атмосферата на мегаполис, чрез предоставяне на богата собствена инфраструктура. Елитна сграда на територията с площ от 35 хектара и се състои от няколко секции с жилищни, офис помещения и хотел.

Също така тук е предвиден големият търговско-развлекателен център, ботаническа градина, ресторант и кафенета, търговски заведения, фитнес център, зали за конференции, зелената зона и фонтан. Колата може да бъде оставена в просторния подземен паркинг с няколко нива, площ на които е 25 000 кв. м. В района на комплекса се предлагат за продажба двустайни и тристайни апартаменти от 61 до 137 кв. м. от Амбициозения проект хваща окото с новаторски решения в дизайна, а обликът му ще привлече вниманието на ценителите на индустриалната архитектура на съвременна Европа.

Допълнителен плюс е използването на слънчеви панели за генериране на енергия, което ще помогне за значително спестяване. С компанията Premier Realty Master може да стане собственик на най-добрите апартаменти в жилищния комплекс от ново поколение "Central Park", който ще се превърне в перфектният избор за имот в България.

Публикувано: 23.05.2019

Региони

Разположение