bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Олицетворение на лукса – ексклузивният комплекс от къщи «Olympia» " на българското черноморие

Олицетворение на лукса – ексклузивният комплекс от къщи «Olympia» " на българското черноморие

Луксозно жилище в един от най-популярните курортни зони в България –комплекс "Олимпия" в гр. Созопол. Неговата архитектура ще впечатли дори най-взискателните купувачи, а голяма територия ще създаде необходимото място и за почивка, и за комфортен престой през цялата година. Това е затворен комплекс, състоящ се от луксозни вили, от чийто прозорци се открива невероятна гледка към морето или гората.

Всяка къща се състои от три етажа и разполага с обща площ от 157 кв. м. Разкошния интериор, великолепния ландшаф, прекрасното разположение на къщите, отдалечени от шума на големия град, комбинацията от морски ъздух и гора създават индивидуална атмосфера в комплекса. Всеки човек, който посети това приказно място ще се върне тук отново и отново, запленен от красотата и величеството на изгледа от къщите. Къщите са обзаведени в класически стил и разполагат с открити тераси, няколко спални, веранди, сауна с джакузи. Районът, в който се намира комплекса е много привлекателен и бързо развиващ. В близост има нови комплекси, хотели и заведения. Допълнително удобство за собствениците и гостите е й факта, че плажа се намира само на няколко минути от комплекса, а самата плажна ивица се слави със своята красота и широчина в този район.

Комплексът граничи с гора, което се явява като допълнително удобство, което създава усещането за спокойствие и релаксация.

С компанията Premier Realty Master ще  станете собственик на луксозно жилище край морето.

Публикувано: 23.08.2018

Региони

Разположение