bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Престиж и европейско качество - жилищен комплекс «Престиж Форт Бийч»

Престиж и европейско качество - жилищен комплекс «Престиж Форт Бийч»

Елитен жилищен комплекс «Престиж Форт Бийч» в Свети Влас е разположен на първа линия, отваряйки на своите обитатели красива гледка към морето. Известният курор  Слънчев бряг е само на 5 километра, което означава, че можете да стигнете пеша. Сградата се състои от пет етажа, а около нея е красива градина. Това ще бъде идеалното място за настаняване не само за целогодишно живеене, но и за инвестиции, защото апартаментите са с голямо търсене сред туристите.

За Жителите предвидени: тридесет метров басейн, детски сектор, магазин, фитнес зала, тенис корт, ресторант, салон за красота, паркинг, място за отдих с шезлонги. Конструкцията е направена от екологични материали с висока якост, което гарантира комфорт по всяко време на годината и пълна безопасност. На купувачите се предлагат апартаменти, състоящи се от една, две или три стаи с удобни планировки и рационално разпределено пространство. Широката тераса създава усещането, че е на палубата на кораба, което е особено ценно от любителите на средиземноморската релаксация.

Premier Realty Master е готов да предложи на своите клиенти най-добрите апартаменти в луксозния комплекс  в близост до морето "Prestige Fort Beach". С нас, мечтата за собственост в един от най-добрите кътчета на българското крайбрежие. 

Публикувано: 24.05.2018

Региони

Разположение