bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Комфортно жилище в уютния кът на Слънчев бряг – К-С «Sunny Day»

Комфортно жилище в уютния кът на Слънчев бряг – К-С «Sunny Day»

Комплексът от апартаменти "Sunny Day" се намира в близост до залива в Слънчев бряг. Съвсем наблизо можете да се насладите на красотата на градския музей в Несебър и неговите забележителности. Тази мащабна структура, състояща се от осем жилищни сгради, обединени от обща озеленена площ с обща площ от 10 000 кв. м.

Комплексът разполага с 300 апартамента, всеки от които предлага прекрасна гледка към околността. На жителите са осигурени по-добри условия за престой при различни условия на комфорт: плувен басейн, детска площадка, няколко магазина, ресторант, бар и частен паркинг. Многобройни зелени насаждения оформят уютна градина, в която можете да прекарате времето си и да се отпуснете.

На купувачите се  предлагат за продажба студия, както и двустайни и тристайни апартаменти с подобрено оформление и с модерно покритие. Специалистите на Premier Realty Master са готови да подкрепят клиентите при избора на жилище в комплекс "Sunny Day" на най-достъпната цена. Ще Ви предоставим възможност да прегледате различни опции, да ви съпровождаме по правни въпроси и да Ви помогнем да изберете най-доброто предложение.

Публикувано: 25.01.2018

Региони

Разположение