bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
«Aivazovsky Park» - мечтан имот на брега на Черно море в България

«Aivazovsky Park» - мечтан имот на брега на Черно море в България

Компанията Premer Realty Master  представя жилищен комплекс «Aivazovsky Park», който се намира в сърцето на един от най-добрите курортни градове в България - Поморие. Той вече е получил наградата в категорията "Най-добър курорт през 2011 г.", като по този начин се декларира като извадка от луксозни жилища за истинските ценители на комфорт. От плажа се намира само на 100 м, и е много близо до санаториума.

Настаняване тук е възможно най-комфортно, защото комплексът е разположен далеч от градския шум, с намиращите се в съседство може да намерите всички необходими удобства - магазини, кафенета, паркова зона, бизнес център и др. Връзките са установени добре, което ви позволява бързо да стигнем до други места.

Апартаментите предлагат прекрасна панорамна гледка към морето или парка, докато има възможност за избор като малък апартамент и много пространство. Нашите специалисти са винаги готови да отговорят на всеки въпрос и да предоставят пълна информация за проекта, за да помогнат на клиентите да реализират мечтата на уютна къща в България.

Публикувано: 25.05.2017

Региони

Разположение