bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
«Aivazovsky Park» - мечтан имот на брега на Черно море в България

«Aivazovsky Park» - мечтан имот на брега на Черно море в България

Компанията Premer Realty Master  представя жилищен комплекс «Aivazovsky Park», който се намира в сърцето на един от най-добрите курортни градове в България - Поморие. Той вече е получил наградата в категорията "Най-добър курорт през 2011 г.", като по този начин се декларира като извадка от луксозни жилища за истинските ценители на комфорт. От плажа се намира само на 100 м, и е много близо до санаториума.

Настаняване тук е възможно най-комфортно, защото комплексът е разположен далеч от градския шум, с намиращите се в съседство може да намерите всички необходими удобства - магазини, кафенета, паркова зона, бизнес център и др. Връзките са установени добре, което ви позволява бързо да стигнем до други места.

Апартаментите предлагат прекрасна панорамна гледка към морето или парка, докато има възможност за избор като малък апартамент и много пространство. Нашите специалисти са винаги готови да отговорят на всеки въпрос и да предоставят пълна информация за проекта, за да помогнат на клиентите да реализират мечтата на уютна къща в България.

Публикувано: 25.05.2017

Региони

Разположение