bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Брокерите в различни страни все повече използват социалните мрежи в своята работа

Брокерите в различни страни все повече използват социалните мрежи в своята работа

В чужбина, използването на социални мрежи сред брокерите се разпространява активно. Около 7 от 10 професионалисти в областта на недвижимите имоти работят чрез своите страници, а 6 от 10 прилагат метода за използване на насочена реклама. Това означава, че вече 87% от служителите в тази сфера се занимават с нови технологии за правене на бизнес, което отваря многобройни перспективи. Днес става много по-изгодно, отколкото да се публикуват на форуми и портали, защото все по-голям дял от населението в държавите се привлича към живота в социалните мрежи. Най-популярните ресурси са Facebook и Linkedin.

Експертите отбелязват, че за периода 2014-2017 г. по-често се използват рекламни банери и публикации в социалните мрежи. За индустрията на недвижимите имоти е много печеливша, защото рекламата ви позволява да достигнете до голяма аудитория наведнъж, с повторение в информационния поток, който позволява да се прилага информацията в точното количество, и я разделят на категории, можете да достигнете до правилната целева аудитория.

В страната ни днес, също набира скорост промоция реклама в Facebook, Instagram, Twitter, Google+ и други социални мрежи, и заслужава да се отбележи, че броят на потребителите, сред брокери се е увеличил значително през последната година.

Публикувано: 25.09.2017

Региони

Разположение