bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Екскурзия до Гърция за недвижими имоти за 250 евро

Екскурзия до Гърция за недвижими имоти за 250 евро

Premier Realty Master не спира да задоволява клиентите си и решава да направи още един подарък за тях. Ръководството на компанията организира обиколка на недвижими имоти в Гърция за чудни цени от 250 евро.

Програмата на турнето, което правят специалистите на компанията, включва полет в двете посоки, настаняване в хотел, храна, необходими индивидуални трансфери, разглеждане на недвижими имоти, правни консултации по възникващи въпроси, подкрепа при сделките и съдействие за получаване на разрешение за пребиваване. И всичко това е включено в цената от 250 евро. Освен това, трябва само да поръчате виза, която ще струва, на стандартни цени, 60 евро.

По време на пътуването, трябва да имате специален списък на документи, които се изискват за сключване на сделка за продажба: валиден паспорт и гръцка виза, вътрешен паспорт, удостоверение за работа и копие от данъчната декларация. Нито дейността на купувача, нито размерът на дохода ще засегнат покупателната способност.

Всеки може да се присъедини към турнето. За по-подробна информация и отговори на всички ваши въпроси, моля, свържете се с нас по телефона или попълнете формуляра за кандидатстване на сайта и нашите мениджъри ще се свържат директно с Вас.

Публикувано: 26.01.2016

Региони

Разположение