bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Вили на българското крайбрежие – жилищен комплекс «Sunny Villas»

Вили на българското крайбрежие – жилищен комплекс «Sunny Villas»

В покрайнините на Слънчев бряг, в уютния село Кошарица, се намира комплекс "Sunny Villas". Това е идеално място за тези, които търсят спокойно място за престой, заобиколен от зелени площи в близост до морето. Удобните вили са удобно разположени в просторна зона. Инфраструктурата на комплекса Ви позволява да ползвате различни услуги - плувен басейн, детска площадка, места за отдих и собствен паркинг.

Архитектурата ще задоволи ценителите на античния стил в съчетание със съвременните български мотиви. Всяка сграда е оборудвана с най-новите технологии, а климатиците в помещенията ще ви позволят да останете тук през цялата година и да не се притеснявате за поддържането на правилната температура. Средиземноморският климат и чистият планински въздух ще бъдат допълнително предимство, а морската панорама ще създаде усещане за истински европейски курортен лукс. Тези, които желаят, могат лесно да стигнат до най-близките развлекателни центрове, благодарение на редовния транспорт.

Компанията Premier Realty Master представя апартаменти в комплекс "Sunny Villas" при най-изгодни условия и с квалифицирана подкрепа. С нас сделката ще се извърши в кратък срок и с елиминиране на възможните рискове.

Публикувано: 26.04.2018

Региони

Разположение