bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
На пътя на канала "Истанбул" в Турция цените на имотите се покачват

На пътя на канала "Истанбул" в Турция цените на имотите се покачват

Истанбул отдавна спечели голяма популярност сред жителите на източноевропейските държави, купуващи недвижими имоти в Турция. През последните три години се наблюдава най-голямо увеличение на заявките за закупуване на квадратни метри в сравнение с други региони на страната. Според статистиката броят на продажбите се е увеличил с 50-60%. Каналът "Истанбул" ще мине по линията на Босфора и ще заема площ от 50 километра. Неговият проект има за цел да направи провинцията по-малко заета, което сега затруднява преминаването на танкерите.

В най-търсените части на столицата цената на жилищата се е повишила до 990 долара, а в най-малко популярните средни стойности - 620 долара. С настъпването на летния период броят на инвеститорите в недвижими имоти тук се е увеличил, което означава по-нататъшно увеличение на цените.

Строителните компании активно работят в Истанбул, след като са успели да спечелят надеждна репутация от няколко години, което позволява на инвеститорите да направят избор в полза на всяко жилищно заведение на различни ценови категории.

Публикувано: 26.06.2017

Региони

Разположение