bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
«Sunny View Central» – европейски имот на Слънчев бряг

«Sunny View Central» – европейски имот на Слънчев бряг

Жилищен комплекс от затворен тип "Sunny View Central" в известния Слънчев бряг – това е съвременно и комфортно жилище в България съвсем близо до морето. Популярните плажове "Какао" и "Бедрум" се намират само на 500 метра, а наоколо се простира живописна местност с поддържани зелени площи и уникален чист въздух.

Цялата инфраструктура и центърът на града е на пешеходно разстояние. Шестетажна сграда предоставя на избор 321 апартамента с различна площ и планировка. На територията са разположени кафене, ресторант, магазини, басейни за деца и възрастни, фитнес център, СПА център, фризьорски салон, детска площадка и паркинг за гости. На всички, които ще изберат да се настанят тук е осигурен пълен комфорт и през зимата, и през лятото. Ярък дизайн, модерен дизайн, удобна локация и европейско ниво на обслужване – видими предимствата на комплекса в един от най-добрите места на брега на морето.

Благодарение на компанията Premier Realty Master, закупуването на апартамент в уютния комплекс "Sunny View Central"  ще бъде въплътена мечта. Нашите служители предлагат да се възползвате от най-добрите оферти и професионалната им подкрепа, което гарантира една наистина добра сделка.

Публикувано: 30.07.2018

Региони

Разположение