bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
«Зенит 2» - уютная резиденция в тихом квартале Бургаса

«Зенит 2» - уютная резиденция в тихом квартале Бургаса

Резиденция "Зенит 2" се намира в благоустроения и популярен район на град Бургас – Славейков. Наблизо има всичко, от което се нуждаят жителите и почиващите – многобройни магазини, кафенета, учебни заведения, парк, спирки на обществения транспорт.

Седеметажната сграда е изпълнена в модерен европейски стил и е декорирана в приятни светли цветове. За улеснение на движението в сградата е предвиден високоскоростен асансьор. Купувачите могат да закупят уютни апартаменти с две и три стаи, които ще станат не само привлекателно място за живеене, но и печеливша инвестиция. От прозорците и балконите можете да се насладите на красивите гледки към околността, а чистият въздух и тихата атмосфера наоколо ще дадат усещане за Уют. Подземният и открит паркинг са предназначени за 32 и 11 места, тук автомобилите ще бъдат в пълна безопасност. На първия етаж на сградата се намират търговски помещения. Територията е красиво озеленена и добре поддържана, така че жителите винаги да усещат топлината на домашното огнище.

Специалистите на Premier Realty Master ще ви помогнат да осъществите мечтата си и да станете собственик на жилище в комфортната резиденция "Зенит 2" в слънчевия кът на България.

Публикувано: 26.11.2020

Региони

Разположение