bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Свети Никола Люлин" - уютен имот в тихия град Поморие

"Свети Никола Люлин" - уютен имот в тихия град Поморие

"Свети Никола Люлин" е жилищна сграда, разположена в Поморие, в живописен квартал, на 500 метра от морето. Удобното местоположение ще ви позволи бързо да се разходите до центъра на града, а в непосредствена близост има всичко необходимо – магазини, градски институции, места за отдих и дори центрове за рехабилитация.

Сградата се състои от шест етажа и има два входа. Модерният стил компетентно съчетава лаконичност и европейска екологичност. Купувачите могат да закупят Едностаен, Двустаен и Тристаен апартамент с площ от 46 до 152 квадратни метра. Във всяка секция има асансьор, а на партерния етаж има просторно фоайе. Собствениците на автомобили могат да използват гаражи. Архитектурната форма на сградата ви позволява да отворите красива гледка към околността от терасите и прозорците. Настаняването тук със сигурност ще се хареса на тези, които търсят удобно и евтино настаняване в тих район в близост до морето.

С агенция Премиер Мастер изборът на недвижими имоти в България ще стане бърз и компетентен. Нашите експерти са готови да предложат най-добрите варианти на оптимална цена. Освен това ние ще придружим при регистрацията на сделката и ще Ви помогнем за решаването на всеки проблем.

Публикувано: 27.04.2023

Региони

Разположение