bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Комплекс Victoria Lakes - средиземноморски остров на брега на България

Комплекс Victoria Lakes - средиземноморски остров на брега на България

Затвореният жилищен комплекс Victoria Lakes в град Бургас се състои от 33 вили и къщи. Това е прекрасно и комфортно настаняване с изглед към морския бряг, което може да се превърне в място за незабравима почивка или постоянно пребиваване. Луксозните сгради, направени в средиземноморски стил, заобиколени от екзотични зелени площи, ще дадат на всеки усещане за комфорт и отпускане.

Създателите на комплекса са избрали удобно място и проектът е проектиран по такъв начин, че вилите и околността са максимално удобни. Тук можете да се насладите на релаксираща атмосфера край басейна или да прекарате времето си в една от беседките сред градинските цветя и дървета. Къщите варират в област и планиране, така че всеки да може да даде предпочитание на обект, който отговаря на всички му изисквания и бюджет.

Premier Realty Master, като надежден помощник при закупуване на имот в чужбина, предлага настаняване в комплекс Victoria Lakes на най-добрата цена. Това е уникална възможност бързо и надеждно да сключите сделка.

Публикувано: 27.07.2017

Региони

Разположение