bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Милениум 9" - стилен имот в град Поморие

"Милениум 9" - стилен имот в град Поморие

В уютното курортно градче Поморие се намира модерен и комфортен комплекс "Милениум 9". Той значително се отличава от другите сгради с уникален външен дизайн, съчетаващ нови европейски тенденции и морски стил. В близост се намира известния балнеологичен център и необходимата инфраструктура – магазини, училища, детски градини, кафенета, ресторанти, градски организации. Комплексът разполага с всички условия за пребиваване през цялата година.

Той се състои от 5 етажа и един приземен етаж, където са оборудвани гаражи. Състои се от апартаменти – студия, двустайни и тристайни апартаменти, високо качество и добро оформление. Апартаментите са с площ от 46 до 110 кв. м. Заобикалящата среда, особено ще се хареса на тези, които искат да дишат чист морски въздух и голяма зона за зелени площи. Тиха местност, липсата на градски шум ще бъдат допълнително предимство за семейства с деца, ценители на стабилен живот.

Компанията Premier Realty Master е готова да предложи най-добрите апартаменти в жилищния комплекс "Милениум 9" на изгодна цена. С нас моного бързо и лесно можете да станете собственик на имот в живописното кътче на България!

Публикувано: 28.06.2018

Региони

Разположение