bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
"Милениум 9" - стилен имот в град Поморие

"Милениум 9" - стилен имот в град Поморие

В уютното курортно градче Поморие се намира модерен и комфортен комплекс "Милениум 9". Той значително се отличава от другите сгради с уникален външен дизайн, съчетаващ нови европейски тенденции и морски стил. В близост се намира известния балнеологичен център и необходимата инфраструктура – магазини, училища, детски градини, кафенета, ресторанти, градски организации. Комплексът разполага с всички условия за пребиваване през цялата година.

Той се състои от 5 етажа и един приземен етаж, където са оборудвани гаражи. Състои се от апартаменти – студия, двустайни и тристайни апартаменти, високо качество и добро оформление. Апартаментите са с площ от 46 до 110 кв. м. Заобикалящата среда, особено ще се хареса на тези, които искат да дишат чист морски въздух и голяма зона за зелени площи. Тиха местност, липсата на градски шум ще бъдат допълнително предимство за семейства с деца, ценители на стабилен живот.

Компанията Premier Realty Master е готова да предложи най-добрите апартаменти в жилищния комплекс "Милениум 9" на изгодна цена. С нас моного бързо и лесно можете да станете собственик на имот в живописното кътче на България!

Публикувано: 28.06.2018

Региони

Разположение