bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Лидер на пазара на търговски недвижими имоти в Европа по брой инвестиции е Германия

Лидер на пазара на търговски недвижими имоти в Европа по брой инвестиции е Германия

Сред европейските страни най-изгодна за инвестиции в търговски недвижими имоти е Германия. Това заключение беше постигнато от анализаторите в годишния си доклад. 2017 г. се оказа доста нестабилна за пазара на офис помещения в Европа. В някои страни броят на инвеститорите от чужбина значително намаля, докато Германия, от друга страна, се характеризира с възобновяване на пазара през второто тримесечие.

През първите шест месеца броят на инвестициите се е увеличил с 4% в сравнение със същия период през 2016 г. Такива градове като Франкфурт и Мюнхен, които са известни с активния си бизнес живот, през второто тримесечие на тази година показаха увеличение на разходите за отдаване под наем на търговски недвижими имоти - офиси и търговски площи.

Засега това е най-високият показател за последните 9 години. Като цяло индексът на отдаване под наем на търговски недвижими имоти е нараснал с 0,7% благодарение на стабилността на германския пазар. Тук най-често хората, които се интересуват от закупуването на предмети, са жители на скандинавските страни

Публикувано: 28.08.2017

Региони

Разположение