bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
К-С «Bayview apartments» - ново жилище за търсещите на европейско качество

К-С «Bayview apartments» - ново жилище за търсещите на европейско качество

Новият жилищен комплекс "Bayview apartments" скоро ще зарадва тези, които търсят комфортно настаняване на живописното българско крайбрежие. Той ще бъде разположен в Бургас, в един от най-популярните квартали - Сарафово, на втората плажна ивица. Плажът, ресторантите и всички видове развлекателни съоръжения са на пешеходно разстояние - само на кратка разходка.

Архитектите са създали проект, който повтаря средиземноморски стил, фасадата му ще бъде изпълнена в топли бежови тонове с използването на каменни облицовки. Две сгради на четири етажа, обединени от обща озеленена площ, ще дадат на обитателите усещане за европейски комфорт с красива морска панорама. Предлагаме уютни студиа и апартаменти, състоящи се от две или три стаи.

Вътрешните оформления ще създадат максимално полезно пространство. Вашата кола може да бъде оставена на частен паркинг, за децата се предвижда да има оборудван уютен ъгъл и да прекарате известно време с цялото семейство, ще помогне на района за барбекю. Чист въздух, тишина и липса на шумотевици - основните предимства на новата структура.

Компанията Premier Realty Master вече предлага да закупите апартаменти в комплекса "Bayview apartments" на най-добрата цена. Европейско качество, уникално удобно местоположение на брега, благоприятни условия ще угодят на тези, които желаят да изпълнят мечтата си 

Публикувано: 29.03.2018

Региони

Разположение