bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Фамилия 3 - модерен стил, уют и добро местоположение

Фамилия 3 - модерен стил, уют и добро местоположение

"Фамилия 3" е просторен и модерен жилищен комплекс в удобен район на Варна. Това е една от сградите, които са разположени на една и съща озеленена площ. Строителната компания въплъти в курортната зона истински европейски модел на жилищно пространство, където хармонично се съчетават новите тенденции и домашен комфорт.

Дизайнът в светло бели и светло зелени тонове и необичайната форма на сградата придават усещане за лекота, а широките тераси ще ви позволят да се възхищавате на красиви пейзажи ежедневно. Комплексът се състои от десет етажа, разполага с асансьор и с всичко необходимо за отдих и живеене през цялата година. На територията има супермаркет, зони за почивка с цялото семейство, засадени са дървета и цветни лехи.

Собствениците на автомобили могат да използват подземни гаражи или открит паркинг, без да се притесняват за сигурността. Продават се апартаменти с площ от 50 до 150 квадратни метра. м с удобни планировки и с модерно техническо оборудване. Местоположението в близост до центъра на града ще ви позволи да направите разходки до любимите си туристически места, а пътят до плажа ще отнеме само няколко минути.

Районът, в който се намира сградата, се развива активно и днес тя има всички удобства, необходими в ежедневието. В същото време жителите винаги ще бъдат заобиколени от тишина и спокойствие.

Публикувано: 30.01.2020

Региони

Разположение