bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Всички ново строителство в България

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
2
...
13

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Престоя в България става все по-привлекателен с всяка година. Има поне няколко причини за това. Основната е свързана с екологията. В България има много места, които се отличават с чиста околна среда и съхранена природа. В допълнение, почти в цялата страна приятен климат.

Втората причина се крие в ценовата политика. И това не е само за храна и основни потребности. В по-голямата си част това се отнася за недвижимите имоти. България смело се конкурира с обекти в други европейски страни, но наскоро се превърна в лидер.

Например новите сгради в България не са по-лоши от новите сгради в която и да е друга европейска държава, но на много по-достъпна цена. Следователно с всяка година все повече чужденци обмислят възможността за придобиване на местни жилища и най-често първоначално се считат новите жилищни комплекси.

Предимства на новите жилищни комплекси в България

Има доста хора, които харесват обектите на вторичния пазар. Те вярват, че такива жилищни помещения са преминали теста на времето и са доказали тяхната надеждност. Освен това те се отличават с известен български цвят, благодарение на типичния дизайн.

Най-старите жилища в България ще намерите най-вече в историческите части на градовете, а понякога и в селата. Все пак всяка година се строят нови жилищни комплекси. Това могат да бъдат многоетажни и многофамилни сгради и могат да бъдат по-скоро подредени, нискоетажни сгради.

Основните предимства на новите сгради са:

• Жилища от ново поколение, използващи съвременни строителни материали и технологии;

• модерен дизайн;

• модерно удобно разположение на апартаментите;

• цената на новите сгради;

• наличие на множество удобства;

• модернизирана система за сигурност;

• Луксозен изглед от прозорците към морето и така нататък.

Строителните компании завладяват все повече нови територии. През последните години нови зони са добавени към курортните зони. Такива сгради са истинско спасение, тъй като броят на апартаментите ви позволява да настаните много хора в един район.

Що се отнася до финансовия въпрос, то новопостроените, особено новите сгради  от строител, са доста изгодни. Придобиването им е отлична капиталова инвестиция, която ви позволява не само да пестите вашите пари, но и да ги умножавате с времето, отдавате под наем на обекта или продажба на по-висока цена.

Покупка на жилище ново строителство в България

Да закупите апартамент в България не е особено трудно, но тук трябва да знаете някои нюанси. На първо място, такива обекти често се продават от самите строители. По принцип това е доста изгодно, тъй като се предлагат удобни условия за плащане (рассрочено плащане, вноски и др.). Но тук е необходимо да проверите строителната компания, защото сред тях понякога се срещат несправедливи хора.

Тъй като на пазара на недвижими имоти има доста такива обекти, е много скъпо да се извършват търсения самостоятелно. По-лесно е да се свържете с компетентен специалист, който ще направи всичко. Продажбата на нови сгради в България се осъществява чрез фирма Premier Realty Master.

От дълго време фирмата се занимава със сделки с недвижими имоти на българския пазар на недвижими имоти. Тя е наясно с всички най-нови тенденции и също така разполага с широка база от съответни обекти, както на първичния пазар, така и вторичен фонд. Всеки от клиентите получава квалифицирана помощ и пълно консултиране по всички въпроси относно сделката покупко-продажба.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram