bg

РИФ - 3

България / Област Бургас / Равда
17239
ID на сайта:
от
20 342
EUR
BGN
1
Брой стаи
29 м2
Площ
5
Брой етажи

Уютен жилищен комплекс "Риф-3" се намира само приятен 3-4 минути приятна разходка от плажа, в непосредствена близост до центъра на селото, магазини, ресторанти, кафенета, лекарски кабинет. Няколко крачки има автобусна спирка с няколко минути, за да стигнем до воден парк, до старинния град на Несебър, Слънчев бряг, със своите забавления. В рамките на 20 минути ще стигнете до международното летище и град Бургас - отлично място за разходки и пазаруване.

Комплексът е пететажна сграда със собствен озеленен участък с плувен басейн. Сградата на комплекса е проектирана в средиземноморски стил, оборудвана с асансьор, включва двустайни и двустайни апартаменти.

С отворена парапети от ковано желязо, големи "френски" прозорци на пода, на фасадата в топли цветове, украсени с арки и колонади, тераса - всичко това придава на сградата стилен елегантен външен вид.

Строителство с качествени материали и стриктно спазване на технологията осигурява на комплекса от сгради на издръжливост и надеждност, както и неговите жители - караница комфортен престой, по всяко време на годината. Тъй като нашата сграда можете да видите по примера вече поръчани комплекси "Reef" серия, който се намира в квартала.

Апартамент с удобен оформление се предлагат за продажба завършени "до ключ", с напълно оборудвани бани и тоалетни, с изводите от кухненски бокс, интернет и кабелна телевизия. Цената на всеки апартамент включва климатик и бойлер.

Той предвижда жителите на комплекс басейн, детска площадка, зона за отдих с беседка, паркинг. Контролният достъп до територията на комплекса се осъществява чрез електронни чипове и система за видеонаблюдение.

Комплексът ще бъде пуснат в експлоатация през април 2017 година.

Такса поддръжка  е 8 E / кв.м  включва ползване на басейн, асансьор, паркинг, почистване и техническа поддръжка на общите части на сградата, в рамките на комплекса, както и използване на интернет и кабелна телевизия.

ДЕЙСТВИЕ! Възможни безсрочни вноски до 3 години!

Сподели
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram