bg

Просторно студио с гледка море

България / Област Бургас / Свети Влас
33875
ID на сайта:
28 500
USD
EUR
BGN
RUB
1
Брой стаи
52 м2
Площ
3
Етаж
6
Брой етажи

Продава се красив и просторен едностаен апартамент с обзавеждане, разположен на третия етаж в популярния Crown Fort Club в Свети Влас. Апартаментът е с площ 54 кв.м. и има прекрасна гледка към морето. Апартаментът се продава обзаведен и има балкон с изглед към морето. Crown Fort Club е част от FORT NOKS GRAND RESORT. Собствениците на курортите ще се възползват от многобройните съоръжения на място, както и от услуги като 24-часова рецепция, настаняване на клиентите, събиране и съхраняване на ключове; при поискване почистване и поддръжка на апартамента. Комплексът е с идеално местоположение - в близост до пясъчните плажове на най-големите български курорти Слънчев бряг и в същото време в природен парк, с дъбове и борове. Тук можете да намерите удобства, които ще направят живота ви удобен и лесен:
- 2 ресторанта, бар, кафене, 4 плувни басейна, посетени спасители, водна пързалка, мостът на въздишките, супермаркет, магазини, фитнес център, сауна, пунктове за обмяна на валута, игри детски площадки, тенис корт, футболно игрище, салон за красота, медицински център, интернет клуб, туристическа агенция, коли под наем и 24-часов охраняем паркинг.
Допълнителни услуги:* 2 Ресторанти и кафенета* Бар* 4 плувни басейна* Магазини и супермаркети* Фитнес клуб и сауна* Детски площадки за деца* Тенис кортове и футболно игрище* Салон за красота* Медицински център* Интернет клуб* Туристическа агенция* Коли под наем* Охраняем паркинг

ID 4045
Сподели
КОНТАКТИ НА БРОКЕРИ ПРОДАЖБИ
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Twitter
  YouTube