bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Имоти за продажба в България

Още
Ексклузивна оферта
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Още
Нови предложения
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Още
Всички апартаменти
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Още
Всички къщи
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Още
Имоти ново строителство
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани

Региони

Новини за компанията
Скъпи приятели! Premier Realty Master има удоволствието да ви информира, че нашият екип, въз ...
28.08.2023
Прочети
"Свети Никола Люлин" е жилищна сграда, разположена в Поморие, в живописен квартал, на...
27.04.2023
Прочети
Premier Realty Master се развива успешно вече шест години, заемайки водеща позиция на пазара...
14.06.2022
Прочети
Нов стилен жилищен комплекс в Бургас "Chantrer Residence" се намира в един от най-престижните...
02.06.2022
Прочети

Всяка година популярността на България нараства с геометрична прогресия. Това се обяснява с факта, че като част от Европейския съюз тя може да предложи отлични условия за живот. Високото социално ниво, присъщо на развитите европейски държави, съчетано с местните традиции, позволи на държавата да заеме по-висока позиция в класацията на най-добрите страни за пребиваване.

Основното предимство на страната е ценовата политика. Естествената храна, съвременните медицински продукти, както и висококачествените недвижими имоти в България не струват на такива луди цени, както в други развити страни. В същото време човешкият труд тук е силно ценен, съдейки по нивото на заплатите. Специален плюс е лоялното данъчно облагане.

Малко за българските недвижими имоти

Решаващ фактор при избора на страна на пребиваване е жилището. През последните години българските обекти се промениха драстично. Новите домове са построени в съответствие с действащите стандарти и норми, приети в цивилизования свят. В същото време, цената не може да се нарече "прекалено висока", разбира се, ако не се вземе предвид имотите бизнес класа или лукс.

Сред основните положителни аспекти, свързани с местните недвижими имоти, има:

  • качество на строителството;
  • оригинален дизайн;
  • съвремени планировки;
  • наличието на многобройни удобства;
  • грамотно проведени комуникации;
  • отговорен подход към избора на местоположението;
  • модерна система за безопасност;
  • автономно обеспечение и т.н..

Една от основните роли в тази област е платежната система. Строителните компании, във връзка с неотдавнашната икономическа криза в света, са разработили удобни начини, по които можете да закупите желания обект.

По този начин, ако по-рано, за да купите жилище, което ви харесва, трябваше да спестявате и работите дълго време денонощно на работното място, сега можете да организирате вноски, кредити, ипотеки. В началния етап на изграждане на нов жилищен комплекс, един апартамент в него може да бъде закупен на по-ниска цена.

Мнозина също изучават вторичния пазар. Сред старите сгради има много интересни опции. Разбира се, с някои от тях може да се наложи да го реконструирате. Например има обекти, които трябва да се ремонтират.

Понякога трябва да се ремонтира само фасадата, която може да бъде повредена във връзка със силата на времето и природните явления. Понякога се намират къщи, които трябва да бъдат почти напълно реконструирани, защото дори комуникациите са остарели.

Да закупите имот в България, който вече не е нов, всъщност е дори много по-изгодно. Цялата работа е в достъпността й, защото тя е индивидуална. След ремонт тя може да бъде продадена на по-висока цена или да бъде отдадена под наем през туристическия сезон. По този начин бързото закупуване ще донесе ползи.

Къде най-често в България се търси жилище

България заема уникална територия. Тук можете да направите своя избор в полза на морския бряг, ски зоната, гъсто населен и развит град, спокойно зелено село. Напоследък е имало аниотаж около имотите край морето и ски курорта. Има две добри причини за това.

недвижимость в горах и у моря в Болгарии
Графика №1
городская и сельская недвижимость в Болгарии
Графика №2

Първата причина е, че такъв терен предлага невероятни климатични условия. Освен това в тези части винаги има какво да се прави, особено за любителите на дейности на открито. Поради туристически потоци, през лятото или през зимата може да бъде трудно да изберете място, където можете да спрете, защото всичко е заето или просто много скъпо. Тъй като ситуацията спестява своето собствено жилище, където можете да дойдете по всяко време или да не го напуснете през цялата година.

Що се отнася до втората причина, такива обекти могат да се използват от търговска гледна точка. Тъй като отново има много туристи, възможно е да печелите добри пари от наем. Между другото, точно това правят много граждани на постсъветското пространство, които придобиват чуждестранни недвижими имоти. Предимството на недвижимите имоти в България са неговите цени.

Струва си да се отбележи, че ако украинци, руснаци и белоруски граждани показаха по-ранен специален интерес, сега излязоха израелците. В Израел започнаха да се провеждат по-често семинари за недвижими имоти, където се разказват всички тънкости на подобно придобиване. В резултат на това все повече и повече заинтересовани купувачи.

Процентът на успешните транзакции през последните години се е увеличил значително. Мнозина спряха да гледат само към Италия, Испания и други европейски страни, предпочитайки евтини и печеливши български имоти. Колко дълго ще продължи тази тенденция е трудно да се каже, но досега прогнозите са доста оптимистични.

Покупка и продажба

За да изберете подходящ вариант, е по-добре да се свържете с специализирана агенция. Първо, тя позволява да се реши проблемът много по-бързо и по-качествено, тъй като не е необходимо да се отделя много лично време и енергия. На второ място, това е много по-безопасно, защото не всеки купувач разбира местното законодателство, където има много "клопки".

Продажбата на недвижими имоти в България също се случва обикновено с помощта на специалисти. Най-популярните са Premier Realty Master. Тя работи дълго време на местния пазар. През този период тя успя да докаже своя професионализъм, който се изчислява в голям брой успешни сделки.

В допълнение, компанията има впечатляваща клиентска база, както и богата база от данни за съответните съоръжения. Служителите й помагат бързо да намерят желания имот и да го закупят. Всеки клиент получава индивидуален подход, достъп до голям асортимент, правна помощ, съвети по всички въпроси от интерес, съдействие при документиране на сделката и дори помощ при получаване на разрешение за пребиваване.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram