bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
АЛЬТЕРНАТИВНОЕ ОПИСАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЯ
Субсидии за полети от Русия в България: нови перспективи

Субсидии за полети от Русия в България: нови перспективи

Самолетни билети в България от Русия, от сега нататък ще бъдат по-достъпни както за туристи, така и за тези, които правят тук своя бизнес или придобиват жилище. Поради бързото нарастване на потока от туристи, ще се появи възможност за субсидиране на билети. С това предложение излезе българската страна на бизнес форум в туристическата сфера.

През последните години притокът на туристи от Русия се е увеличил рязко, особено през лятото. Това се дължи на достъпни цени за настаняване в хотели, стоки и услуги. Властите оказват подкрепа на туристическия бизнес, тъй като от това зависи и постъпването на средства в бюджета. Освен това, сега се обсъжда и план за издаване на руски граждани повече многократни визи. Много руски граждани откриват и развиват своя бизнес, придобиват недвижими имоти за временно ползване, което изисква чести посещения и, съответно, решения на въпроси за издаване на визи, което изисква инвестиция, време, което намалява и туристическа дейност.

Това нововъведение ще опрости задачата. Компетентно обмислена рекламна компания ще създаде предпоставки за сътрудничество между двете държави както и сходство на манталитета, отдавна вече са станали определящи фактори в популяризирането на България сред руските граждани.

Публикувано: 18.03.2019

Региони

Разположение