bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Търговски имоти в България

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Търговските имоти са важни за тези, които решават да правят бизнес. Всеки бизнес изисква специално оборудвано помещение, където персоналът може да бъде настанен. България е Черноморска държава, заобиколена от Стара планина, с климат приближен към средиземноморскя, благоприятна екология, минерални извори и лечебни центрове, както и с ниска цена за квадратен метър. При закупуване на някои имоти купувачите разглеждат сделката и като инвестиция, отваряйки перспективите за печалба. Търговията в държавата се развива благодарение на икономическия растеж. Нашите сънародници могат да започват собствен бизнес, като си осигуряват стабилен доход.

Как да намерим обект за бизнес в България?

Търговски имоти в БългарияТърговските имоти в България са:

  • офис;
  • павилион;
  • хотел;
  • магазин;
  • ресторант или кафене;
  • склад;

парцел земя.

Пазарът предлага да наемете или купите обект, а цените ви позволяват да се ориентирате  както към бюджетния вариант, така и към престижния. В големите градове и курорти  сделките с търговските помещения са широко разпространени т.к. винаги е многолюдно  и присътства  търсене на услуги.

С помощта на на нашите специалисти е възможно бързо и изгодно да сключите договор за покупка или лизинг. Компанията Premier Realty Master е готова да осигури подкрепа и съпровод на всички, които се интересуват от недвижими имоти в България. Индивидуалният подход към клиентите, най-добрите оферти , внимателното  отношение към  всички заявки- са нашите предимства. В офиса, по телефона или онлайн, специалистите ни ще Ви консултират по  всички въпроси, които представляват интерес, включително правни,  така  че сделката да е успешна. 

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram