bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот в Бургас

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

недвижими имоти в Бургас

В България има много градове, които имат своя уникална атмосфера. Град Бургас в България получи особено внимание. Демонстрира повече от едно предимство. Това е популярен морски курорт с исторически забележителности, удобни чисти плажове, обширна инфраструктура с много забавления за всички възрасти. Жилищата в Бургас винаги са актуални, защото не само туристите, но и много купувачи на недвижими имоти идват тук в търсене на уютно място за себе си или за инвестиция. 

Покупка на недвижим имот в Бургас

Сделките с имоти са сред най-скъпите. Независимо дали човек е продавач или иска да купи, той ще трябва да положи усилия, за да намери подходящ обект във всички отношения. Специалистите помагат по този въпрос, благодарение на които можете бързо да намерите най-добрия вариант сред многото предложения. Местните имоти са търсени, така че цените им са по-високи, отколкото в малките населени места. Но е напълно възможно да закупите опцията, която харесвате, евтино. Паричната сума зависи от това какво се разглежда: апартамент, вила, къща, луксозна вила, градска къща и др.

Проучването на атрактивна оферта може да отнеме много време. Някои хора го правят по-лесно - свържете се с агенция. Това са допълнителни разходи, но резултатът ще бъде по-печеливш. Освен това не всяка реклама е написана от добросъвестен продавач или разработчик. Предимствата на работата с доверена компания включват:

  • спестяване на време;
  • минимален риск да станете жертва на измамник;
  • удобно търсене;
  • широка токова база и др.

Компетентен специалист има всички необходими знания и опит, което значително улеснява целия процес.

продажба имоти в Бургас

Апартаменти в жилищни комплекси, уютни студиа, престижни просторни апартаменти, вили, вили, мезонети, мезонети, таунхауси са широко застъпени в Бургас. Цената им зависи от такива характеристики като: 

  • местоположение; 
  • квадрат;
  • оформление;
  • състояние;
  • наличие на условия;
  • период на строителство.

Имотите в близост до морските плажове и центъра винаги се оценяват по-високо и се продават на по-висока цена. В близост до морето има огромен брой ресторанти, места за отдих и развлечения, воден парк, яхтено пристанище и просторна алея. Освен това, когато избирате имот на брега на морето, винаги можете да се насладите на красива гледка от прозореца и приятен бриз. Уютните квартали на разстояние от брега и центъра ще осигурят спокойна и тиха атмосфера, която е идеална за семейства с деца. 

Имот за продажба в гр. Бургас

Продажбата на недвижими имоти също изисква отговорен подход. Резултатът от сделката зависи от това колко внимателен е продавачът. Той трябва да разбере от какви фактори зависи цената. Вземането им предвид ще ви позволи да получите приличен доход. Много хора смятат закупуването на жилище в България за инвестиция и днес това е добра сделка. Тъй като цените на пазара непрекъснато растат, собствениците на имоти могат да направят добра печалба в бъдеще, ако имотът бъде обявен за продажба. Отдаването под наем също ще донесе стабилен висок доход и намирането на хора, които желаят да наемат жилище, няма да е трудно дори през извънкурортния сезон.

Можете да продадете жилището си на висока цена, ако знаете как да го направите и използвате помощта на специалисти. Местоположението играе голяма роля при определяне на цената. Крайбрежието почти винаги е по-скъпо. Апартаментите в историческия център винаги са в голямо търсене.

За да продадете успешно своя дом на изгодна цена, трябва да се свържете с Premier Realty Master. Нашите служители ще осигурят квалифицирана помощ по този въпрос и ще ви придружават на всички етапи.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram