bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот в Бургас

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Недвижимость в Бургассе фотоБългария е известна с уникалността на своите градове. Живота в някой от тях е истинска приказка. Бургас привлича специално внимание сред семействата, които искат да купят недвижими имоти. Според последните проучвания недвижимите имоти в Бургас са на достъпна цена, което прави търсене на имоти сред младите семейства.

Продава имот в Бургас

Важно е да си вземете апартамент в тих район, с приятелски настроени съседи. В такава атмосфера можете да отглеждате децата си нормална среда. Голямото търсене на недвижими имоти в този град изисква усилия по въпроси на избор и дизайн. Особено са популярни жилищата в центъра. Такива апартаменти не са евтини.

Предимства от закупуването на жилище чрез нашия сайт:

  • богат избор: апартаменти със едностаен, с две и четири стаи, частни къщи;
  • не е необходимо да търсите обяви;
  • луксозни апартаменти и малки апартаменти - за всеки вкус и бюджет;
  • лекота на търсене и възможност за сортиране по цена, площ, геолокация;
  • възможността за комуникация със собственика и продавача относно характеристиките на жилището.

Така ще избегнете риска да попаднете на измамника или не получавате „съборетина” вместо хубав апартамент. Освен това, ние предоставяме нотариална помощ. Сделките с недвижими имоти  ще бъдат официални, ще издават пълен пакет документи за жилища.

Цени на имотите в Бургас

Луксът не може да има ниска цена. В града можете да си купите вила, многостаен апартамент или обикновена къща, апартамент –студио. Цената варира в зависимост от свойствата на жилището: площ, разстояние до центъра на града, най-близките обекти.

Разбира се, недвижимите имоти са добра инвестиция, тъй като цената му нараства с течение на времето. Ако искате да имате надежден покрив над главата си, нашите брокери ще ви помогнат да изберете правилната опция. От няколко години продаваме имоти в гр. Бургас. Опитен специалист ще опрости задачата за търсене и подбор.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram