bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот в Свети Влас

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Ако желаете да закупите луксозно жилище на добра  цена, на сайта ни ще намерите много и най-различни предложения. На Вашето внимание предлагаме следните имоти:

  • къщи,
  • апартаменти,
  • нови сгради,
  • земеделски парцели,
  • гаражи и много други имоти.

Евтини жилища в Свети Влас

Ако сте решили да се преместите в близост до морето, имаме много изгодни  предложения за Вас! Свети Влас е един от най-елитните и красиви български курорти. Тук ще намерите луксозни  апартаменти, къщи вили  други имоти на ниски цени.

Двустаен луксозен апартамент в Свети Влас на ниска цена

Ако сте се ориентирали към закупуване на двустаен апартамент в Свети Влас, ние ще Ви предложим луксозни двустайни апартаменти на ниска цена. Едно от предложенията ни е двустаен апартамент в луксозен пететажен комплекс. Предлагаме и луксозен двустаен апартамент с много екстри и гледка  към морето. Разгледайте нашите предложения в Свети Влас и цялото Черноморие и направете най-добрия избор!

Освен двустайни апартаменти, можем да Ви предложим и тристайни апартаменти в близост до плажа, в подножието на Стара планина. В сайта ни ще видите и предложение за екзотична триетажна къща с всички  удобства близо до морето. Специално тази луксозна къща разполага с всичко необходимо, за приятна почивка и живеене – три бани, три спални, три тераси, паркинг и двор. Комплексът е подходящ за постоянно живеене или за инвестиция.

В сайта ни ще намерите  и  луксозен четиристаен апартамент с панорамна гледка към морето от всички стаи. Апартаментът разполага с най-различни удобства и е без комисиона от  купувача. Предложенията ни включват и просторни студия с гледка море. В сайта ни ще откриете много промоции и ниски цени на имотите. Не изпускайте тези добри оферти! При нас сделките с недвижими имоти са най-добрите!

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram