bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Апартаменти в Бургас

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
2
...
5

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Броя на сделките по продажба на недвижими имоти по родното ни черноморие продължава да расте. Бургас – най-предпочитания град за живеене не прави изключение. Има голямо търсене на различни типове имоти. Града постояно се развива, има много нови строежи, нови инвестициони проекти, развита инфраструктура на града. Най-вече морската градина на Бургас привлича хиляди туристи как-то от България, так и от чужбина. В Бургас има международно летище, което посреща милиони туристи всяка година, морска гара в която пристигат големи туристически кораби.

Цени на апартаментите в Бургас

През последните години в Бургас има доста нови строежи които се различават с качествено строитолство, уникална архитекрура, строителство съгласно всички европейски стандарти. Предлагат се от строител едностайни, двустайни, тристайни апартаменти, както и мезонети с удобни радпределения.

Цените на имотите в града варират от  350 до 1800 евро на квадрат. Най-евтин имот може да закупите в квартал Меден Рудник, който на свой ред е най-големия квартал в града и има изцяло нова и обновена инфраструктура, включая болница, детски градини, банки и т.н. Предлагат се за продажба: едностайни , двустайни или тристайти апартаменти. Цените  на имотите зависят от етажа, вида на имота, състоянието, дали е за ремонт или не, и др. Доверете се на специалистите по продажби на  Premier Realty Master. Ние ще Ви помогнем да закупите подходящ за Вас имот  и ще Ви консултираме по всички въпроси. Разполагаме с голяма база имоти директно от собственик. Ние помагаме как-то на продавача да подготви необходимите за продажба документи, така и на купувача. За да спестите време и пари, добре е да се обърнете към посредник, който знае какви документи са необходими, ще провери всичко, да няма тежести и да сключите изгодна сделка. На нас ни се довериха хиляди, доверете се и Вие на професионалистите от Premier Realty Master.

Апартаменти предлагани в Бургас

На какви цени се предлагат имотите в Бургас в различните квартали:

  • Най-евтино може да закупите имот в Меден Рудник, кв.Мина Черно Море, Победа – около 350-650€/м2
  • В квартал Възраждане, Славейков, Изгрев, Братя Миладинови  цените са около – 700-900€/м2
  • Най-скъпи имоти са в центъра и в кв.Лазур Морска градина – 1000-1800€/м2
  • Доста се търсят къщи в кв.Банево и Ветрен, цените са около 600-900€/м2.

Може да закупите имот на изплащане, чрез банков кредит или веднага да се мине сделка, ако разполагате с пари. Ценита на имотите са в евро, но може да закупите имот и в лева. Ако все пак решите да закупите имот на изплащане, чрез банков кредит ние от Premier Realty Master  ще Ви помогнем с въпроса за жилищен кредит.

Разгледайте сайта ни Premier Realty Master  и ще намерите имоти на различни цени. Оставете запитване в сайта ни и наш брокер ще се свърже с Вас в най-кратко време за да Ви избере най-подходящия за Вас имот, на изгодна  цена!

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram