bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот Слънчев бряг

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Слънчев бряг е най-големият черноморски курортен комплекс. Намира се в близост до Несебър и е на около 30 км от град Бургас. Тук водата е изключително чиста, а въздухът е свеж. Ако желаете да сте близо до морето, Слънчев Бряг е идеалното място за постоянно живеене. Открийте много оферти на луксозни  имоти на отлични  промоционални  цени само в сайта ни.

Продажба на евтини недвижими имоти в Слънчев Бряг

Търсите евтини недвижими имоти в Слънчев Бряг? Ще ги намерите в този сайт. Тук Ви очакват много  предложения на ниски цени. Ако желаете да закупите апартамент в центъра на курорта или в близост до морето, ние можем да Ви предложим луксозни апартаменти, където пожелаете. Част от нашите предложения са:

  • Двустайни апартаменти;
  • Тристайни апартаменти;
  • Просторни студия;
  • Мезонети;
  • Къщи и други.

Ако пък сте собственик на имот и желаете  да го продадете, направете го с нас! Нашата агенция е посредник при покупко-продажбата на недвижими имоти. Ние ще Ви помогнем за извършването на безопасна  сделка при продажбата на  Вашия имот. С нас ще направите добра сделка, защото ще Ви помогнем да продадете имота си на добра цена. Независимо дали става въпрос за продажба на апартамент, къща или земеделски парцел, ние сме насреща!

Луксозни имоти, двустайни апартаменти на ниски цени

Ако сте взели решение да живеете в красивия курорт Слънчев бряг, или желаете да инвестирате, в сайта ни можете да разгледате безброй интересни оферти. Със сигурност тук ще откриете това, от което имате нужда. Разполагаме с предложения за всеки вкус – апартаменти и къщи в центъра на града или в близост до плажа. Разгледайте нашите предложения и изберете имот за който мечтаете. Ще останете доволни от работата на екипа ни, а ниските цени на имотите ще Ви изненадат. Не пропускайте предложенията на промоционални цени!

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram