bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот Равда

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Село Равда се намира на 8 км от Несебър и на 33 км от г.Бургас. Равда е изключително спокоен курорт, подходящ за почивка или постоянно живеене. Ако търсите изгодни сделки с недвижими имоти в Равда, ще ги откриете тук. В нашия сайт ще намерите най-добрите предложения за покупко-продажба на имоти. Предлагаме най-различни имоти на ниски цени – къщи, двустайни апартаменти, луксозни жилища, парцели земя и други. За тези, които желаят да инвестират, предлагаме за продажба хотели и нови жилищни комплекси.

Евтини имоти в Равда

Ако сте посетили нашия сайт, най-вероятно желаете да се установите в Равда, или желаете да инвестирате. Тук ще извършите добра инвестиция. Ако търсите да закупите евтини апартаменти и имоти в Равда, това е мястото. А за тези от Вас, които искат да инвестирате в имота си, ние ще Ви съдействаме, за да продадете имота си на по-висока цена. С нас винаги ще направите добра инвестиция!

Двустаен апартамент в Равда

В красивия курорт Равда ние предлагаме апартаменти за всеки вкус – двустаен, тристаен, четиристаен луксозен. Двустаен апартамент можете да закупите в самия център на Равда, или пък на брега на морето с прекрасен изглед към плажа. Можете да закупите и студио в сърцето на селището, или в близост до плажа. При това можете да бъдете убедени, че можете да си позволите този лукс, и то на ниски цени. Луксът вече е достатъчно достъпен и ще Ви излезе евтино. Не е необходимо да търсите сделки с недвижими имоти другаде. При нас предложенията са изключително добри и евтини.

Изключително добра инвестиция в Равда

За инвеститори предлагаме за продажба хотели и новопостроени сгради на предпочитани от Вас места. С нас ще направите отлични сделки с имотите, независимо дали става въпрос за покупка или продажба. Да се доверите на фирма посредник в покупко-продажбите е най-доброто решение!

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram