bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот Равда

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Село Равда се намира на 8 км от Несебър и на 33 км от г.Бургас. Равда е изключително спокоен курорт, подходящ за почивка или постоянно живеене. Ако търсите изгодни сделки с недвижими имоти в Равда, ще ги откриете тук. В нашия сайт ще намерите най-добрите предложения за покупко-продажба на имоти. Предлагаме най-различни имоти на ниски цени – къщи, двустайни апартаменти, луксозни жилища, парцели земя и други. За тези, които желаят да инвестират, предлагаме за продажба хотели и нови жилищни комплекси.

Евтини имоти в Равда

Ако сте посетили нашия сайт, най-вероятно желаете да се установите в Равда, или желаете да инвестирате. Тук ще извършите добра инвестиция. Ако търсите да закупите евтини апартаменти и имоти в Равда, това е мястото. А за тези от Вас, които искат да инвестирате в имота си, ние ще Ви съдействаме, за да продадете имота си на по-висока цена. С нас винаги ще направите добра инвестиция!

Двустаен апартамент в Равда

В красивия курорт Равда ние предлагаме апартаменти за всеки вкус – двустаен, тристаен, четиристаен луксозен. Двустаен апартамент можете да закупите в самия център на Равда, или пък на брега на морето с прекрасен изглед към плажа. Можете да закупите и студио в сърцето на селището, или в близост до плажа. При това можете да бъдете убедени, че можете да си позволите този лукс, и то на ниски цени. Луксът вече е достатъчно достъпен и ще Ви излезе евтино. Не е необходимо да търсите сделки с недвижими имоти другаде. При нас предложенията са изключително добри и евтини.

Изключително добра инвестиция в Равда

За инвеститори предлагаме за продажба хотели и новопостроени сгради на предпочитани от Вас места. С нас ще направите отлични сделки с имотите, независимо дали става въпрос за покупка или продажба. Да се доверите на фирма посредник в покупко-продажбите е най-доброто решение!

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram