bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижими имоти в област Варна

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани

Региони

Област Бургас Област Варна

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Собственото жилище в чужбина отваря многобройни перспективи. Това е възможност да се установите в икономично развита страна, периодично да прекарвате отпуск или да инвестирате натрупаните средства. Такава инвестиция става все по-популярна, което ви позволява да печелите приходи. България е много търсена сред нашите граждани. Нейните  предимства са в удобни климатични условия, европейски услуги, уникални природни ресурси и ниска цена на квадратен метър.

Ползата от закупуването на жилище във Варненския регион

Не всички хора предпочитат да стоят постоянно в големите градове, така че изборът им е крайградски недвижими имоти. Разлики в апартаментите в провинциалните селища - на приемлива цена, докато качеството на сградите е високо. Област Варна (България) се намира в източната част на страната край брега на Черно море. Въз основа на исканията на клиентите се предлага за продажбата:

  • апартаменти;
  • къщи;
  • вили;
  • таунхауси;
  • парцели;
  • търговски обекти.

Купуването на жилище във Варненския регион е добър начин да се разпоредите с капитала си. В туристическия сезон то може да бъде отдавано под наем, осигурявайки стабилен доход. Местната инфраструктура се развива активно - има нови хотели и жилищни комплекси, съоръжения за отдих, търговски центрове. Имотът във Варна е представен от нови модерни европейски качествени сгради и вторичен фонд.

Компанията Premier Realty Master е готова да подкрепи избора на жилища в чужбина. Базата от недвижими имоти постоянно се попълва и квалифицираните специалисти ще помогнат за вземането на компетентно решение и сключването на успешна сделка. 

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram