bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Апартаменти в България

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

България се намира в югоизточната част на Европа. Тази невероятна балканска страна е идеална за отдих, живот и инвестиране в недвижими имоти. Известното Черноморие е визитна картичка на България. Плажовете тук са най-чистите и най-безопасните. Тяхната дължина е 380 километра. На крайбрежието на страната има много известни курорти: Елените, Слънчев бряг, Поморие, Златни пясъци. Да почивате в България можете не само през лятото, но и през зимата. На високите планини снегът може да продължи до 150 дни в годината. Най-известните ски курорти в България са Банско и Боровец.

В момента имотите в България са доста търсени. Към днешна дата тази страна е на върха на нивото на продажбите на обекти. Обхватът на офертите е много широк. Жилищните имоти се представляват от вили, апартаменти, къщи. Закупуването на имот в България е чудесен шанс не само изгодно да инвестирате личните си средства, но и да получите възможност да си починете в най-добрите курорти през цялата година. Българските власти значително опростиха процедурата за придобиване на недвижими имоти за чужденци. Друга важна особеност на придобиването на обекти в България е, че купувачът може да получи мултивиза. Тя дава възможност да останете в страната в продължение на 90 дни на всеки шест месеца.

Най-популярният вид жилища в България са апартаментите. Съвременните строителни традиции са насочени към създаването на къщи с повишено ниво на комфорт. Жилищните комплекси предлагат редица удобства: охраняема територия, видеонаблюдение, паркинг, паркинг за гости, пешеходна зона. Продажбата на апартаменти в момента се извършва във всички градове и региони. Голямо търсене сред купувачите са апартаменти в близост до морето. Можете да ги купите в големите курорти: Поморие, Златни пясъци, Слънчев бряг, Бургас, Варна.

Към момента избора от апартаменти в България е много широк и могат да бъдат закупени евтино. Едно от новите предложения са "студията" - те са подобни на хотелските стаи. Край морето този тип недвижими имоти е най-често срещаният. Тези апартаменти имат обособен  кухненски кът  с шкафове, трапезни маси. С други думи, те съчетават дневна, спалня и кухня. Други популярни имоти са  апартаменти със собствена градина на първия етаж. Озеленена тераса е визитната картичка за такива жилища. В зависимост от проекта терасата може да бъде от 5 до 30 квадратни метра. В България можете да закупите и мезонет. Това е имот на няколко нива, който може да заема два или три етажа на сградата. Площта може да бъде от 80 до 250 квадратни метра. В подобни апартаменти има големи панорамни прозорци и озеленени тераси.

Да закупиш апартамент в България

Пазарът на българските недвижими имоти е невероятно разнообразен, той предлага много интересни обекти и проекти. Можете да сте сигурни, че ще можете да намерите и купите апартаменти в България до морето или в друга част на страната по ваш вкус и бюджет. Практиката показва, че най-големите трудности за купувачите възникват при избора на най-подходящото решение. Страната разполага с огромен брой развити и благоприятни местности. Продажбата на апартаменти е еднакво активна как-то в крайбрежните райони и в планините, така и в столицата на страната - София и малките села, заобиколени от девствена природа, където се занимават с лозарство и винопроизводство. Много често при избора на най-подходящото място за закупуване на жилищен имот купувачите се обръщат към консултация на служители на компания, която продава недвижими имоти в чужбина.

Да закупите апартамент на брега или в който и да е район на страната ще Ви помогнат професионалните специалисти на компанията Premier Realty Master. Нашият високо квалифициран персонал ще намери подходящ обект в престижен район, или град, ще направи оглед и ще Ви запознае с всички подробности за процеса на продажбата. Сътрудничеството с нас е ключът към успешното и взаимноизгодно партньорство. Нашите специалисти ще помогнат не само да закупите, но и да продадете Вашия недвижим имот в България, ако е необходимо.

Можете да се запознаете с текущите оферти на уебсайта на компанията. Всяка година все повече клиенти от различни държави стават наши клиенти. През 2017 г. на уебсайта на Premier Realty Master във всички обяви за продажба са посочени цени в рубли, долари и евро.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram