bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот в Област Бургас

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Област Бургас Област Варна

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Купуването на евтино жилище в чужбина е мечтата на мнозина, която днес лесно се превръща в реалност благодарение на работата на агенциите. Разнообразието от оферти за продажба отваря възможности да станете собственик на жилищна площ в страна с високо ниво на доходи. Такива сделки се извършват с цел намиране на място за постоянно пребиваване, почивка или инвестиция. Най-популярната дестинация сред нашите сънародници е България. Разположено е на брега на Черно море и е заобиколено от Стара планина, което създава уникален климат с чист въздух. Цените на имотите тук са най-ниските в Европа, а качеството е високо.
Сред офертите е лесно да се намери точно опцията, която ще отговори на всички изисквания на купувачите. Разнообразието от недвижими имоти по морето ви позволява да изберете имот, който отговаря на вашия бюджет, а цените на жилищата тук се считат за едни от най-ниските в Европейския съюз. 
Недвижими имоти в област Бургас на морето
Особено атрактивен за купувачите е районът край морето, където са разположени световноизвестни курорти, приемащи туристи. Една от тях е Бургаска област. Плажовете тук са спечелили международно признание, а районът се развива бързо, осигурявайки нови хотели, къщи и жилищни комплекси с високо качество. Сред разнообразието от предложения можете да изберете:
• апартаменти;
• вили,
• вили;
• градски къщи;
• нежилищни и търговски помещения.
Ценителите на почивката и живота в големите градове предпочитат курортите Бургас или Несебър, които се считат за най-популярните и посещавани в региона. Тези, които предпочитат премерена и спокойна атмосфера, далеч от суматохата на туристите, насочват вниманието си към малките градове и населени места - Поморие, Приморско, Созопол, Царево. 
Бургаска област в България заема югоизточната част на държавата в близост до морския бряг. Това, което го отличава е наличието на естествени минерални извори, които имат благоприятен ефект върху организма, както и богата природа и разнообразие от места за отдих и развлечения. Покупката на квадратни метри в Бургас е винаги търсена, благодарение на големия брой възможности. Днес новите сгради, чието качество отговаря на европейските стандарти, са особено търсени. Модерните жилищни комплекси разполагат със собствена затворена територия с инфраструктура и повишен комфорт. Бургаските имоти на вторичния пазар отстъпват по комфорт, но се продават по-евтино. Цените са разнообразни, формирането им се определя от основните характеристики:
• зона за местоположение;
• площ;
• оформление;
• състояние;
• период на изграждане и вид на конструкцията;
• наличие на условия.

Област Бургас

Най-търсените и престижни имоти се считат за имоти в близост до брега и центъра на града. Недвижимите имоти тук винаги се продават по-скъпо, отколкото в по-далечни райони. Предимството на кварталите, отдалечени от туристическия център, ще бъде ниската цена на жилищата и тихата среда. В същото време във всички райони, дори и в малките градове, инфраструктурата е добре поддържана, така че жителите могат лесно да намерят всичко необходимо за ежедневието на пешеходно разстояние. 
Недвижимите имоти край морето винаги остават актуални на пазара, така че собствениците могат да получат доход от покупката, ако имотът бъде отдаден под наем или продаден в бъдеще. Инвестициите в недвижими имоти се превърнаха в популярен начин за увеличаване на капитала, а жилищата в България край морето днес все повече привличат инвеститори от други страни. 
Недвижимите имоти в област Бургас са широко представени от Premier Realty Master. Нашите служители осигуряват пълна подкрепа на клиентите при извършване на сделка, като им помагат да вземат информирано решение.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram