bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот в Област Бургас

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Купуването на евтини жилища в чужбина е мечта на много хора, които днес лесно се превръщат в реалност благодарение на работата на агенциите. Много оферти за продажба предлагат възможности да станете собственик на имот в страна с високо ниво на просперитет. Такива сделки се извършват с цел намиране на място за постоянно пребиваване, почивка или инвестиране. Най-популярни сред нашите сънародници е България. Разположена е на брега на Черно море и е заобиколена от Стара планина, което създава уникален климат с чист въздух. Цените на недвижимите имоти тук са най-ниските в Европа, а качеството е високо.

 Недвижими имоти в област Бургас  край морето

Особено привлича  купувачите  районът край морето, където има световно известни курорти, които приемат туристи. Един от тях е област Бургас. Плажовете тук са спечелили международно признание и територията бързо се развива, като предоставя нови хотели, къщи и жилищни комплекси с високо качество. Сред разнообразието от предложения, които можете да изберете:

  • апартаменти;
  • къщи,
  • вили;
  • таунхауси;
  • нежилищни и търговски помещения.

Бургаският регион в България заема югоизточната част на страната край брега. Разграничението му е натрупването на естествени минерални извори, полезни за тялото, както и богата природа и разнообразие от съоръжения за отдих. Закупуването на квадратни метрии в Бургас е винаги  търсено, благодарение на голям брой възможности. Днес новите сгради са със специално търсене, чието качество е приравнено на европейските стандарти. Вторичния пазар на недвижими имоти в Бургас е по-нисък от гледна точка на комфорта, но се продава по-евтино.

Имотът в района на Бургас е широко представен от Premier Realty Master.. Нашите служители предоставят пълна подкрепа на клиентите при извършване на сделка, като помагат за вземане на компетентно решение.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram