bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот Черноморец

В избрани
В избрани
В избрани

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Имоти в ЧерноморецНедвижимите имоти в България са много популярни сред нашите сънародници. Увеличава ли се всяка година интересът към тази гостоприемна слънчева страна? благодарение на отличните условия за комфортен престой и разумни цени за разнообразие от услуги и стоки, включително недвижими имоти.
Държавната политика насърчава чуждестранните купувачи да купуват жилище и предлага огромен брой отлични възможности с широк диапазон от цени.
Страната е много богата на разнообразие от атрактивни места за комфортен и приятен престой и почивка. Купувачите могат да изберат недвижими имоти в популярни черноморски курорти, с които е известен далеч извън границите си, или да придобият жилище в подножието на множество планински вериги. Има и отлична гама от имоти в столицата и други големи градове, а също така можете да намерите подходящ имот в тих район, заобиколен от зашеметяващи природни пейзажи.
Ако търсите недвижими имоти на брега на Черно море, но сте уморени от шумни, пренаселени места и търсите спокойствие и уединение, град Черноморец ще бъде една добра алтернатива за вас. Малко, но много уютно градче е разположено на полуострова на Бургаския залив, пленяващ с естествената си красота. В Черноморец можете да закупите студио, апартаменти с една или повече спални, къща, вила, вила, градска къща, както и парцел.
Град Черноморец съществува в България от дълбока древност. Историята му започва много отдавна, когато се е наричало село Свети Никола. На първо място, местните пейзажи привличат вниманието тук: скалистият бряг отстъпва място на златист пясъчен плаж, който се превръща в плоско морско дъно. Масата от хълмове и равнини е украсена с многобройни полета, уханни лозя и приказни градини.
Желаещите да закупят имот в Черноморец на морето са тези, които искат спокойна семейна почивка на добре поддържани, оборудвани плажове, както и тези, които се интересуват от екстремни водни спортове, тъй като скалите и скалите на източната част са перфектен за гмуркане, риболов, подводни спортове, сърф и много други. Това е живописен и уютен град за постоянно пребиваване, а туристите идват тук през лятото, така че собствениците на жилища ще могат да го отдават под наем и да печелят доходи. Цените на недвижимите имоти зависят от:
• местоположение на обекта;
• цялата зона;
• оформления;
• държави;
• условия;
• вид и период на строителство.

Продажба имоти в Черноморец

Градът е идеално място за уютен престой далеч от шума и постоянната суматоха на големите курорти. От друга страна, има всичко необходимо за живот: развита инфраструктура, достатъчен брой ресторанти, пазари, кафенета, магазини, както и много възможности за интересни дейности за свободното време. Тихите, уютни квартали са идеални за семейства с деца и всички любители на спокойната атмосфера. Тук се изграждат нови сгради, комфортни жилищни комплекси, подобрява се инфраструктурата, благодарение на което всяка година курортът става все по-модерен и привлекателен за живеене.
Апартаментите са представени в голямо разнообразие на достъпна обективна цена. Premier Realty Master ще ви помогне да се запознаете с пълния списък с актуални оферти, да изберете най-подходящия вариант и да гарантирате сключване на сделка. Специалистите на компанията ще могат да ви осигурят професионална, висококачествена и цялостна помощ на всички етапи от закупуването на чуждестранни апартаменти.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram