bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот в Оризаре

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Недвижимите имоти в България остават все по- търсени и отварят перспективи за доходи. Това е възможност да се намери място за постоянно обитаване или почивка, а също и успешно да се инвестира. Страната се намира в подножието на Стара планина и край брега на Черно море. Тя е известна като туристически център със ски курорти и чисти плажове, исторически забележителности, лечебни извори и обширна зелена зона. Можете да закупите апартамент в България на ниска цена, което е допълнително предимство.

Имотите близо до плажа особено привличат купувачите. Не всеки иска да бъде в шумен град, предпочитайки да купи пространство в провинциалния район. Продажбата им е активна, търсенето на евтини квадратни метра постояно се увеличава.

Жилища на морския бряг

Село Оризаре се намира в област Бургас и заема малка площ. Тук е доста приятно  да останете по всяко време на годината, а инфраструктурата осигурява всичко необходимо. В селото се предлага закупуване на:

• апартамент;

• Къща;

• Двуетажна вила;

• парцел;

• Нежилищни помещения.

Покупка жилища в Оризаре от строител - компетентна инвестиция. Новите сгради са построени според най-новите технологии и отговарят на европейското качество. Тяхната пазарна цена е достъпна на нашите граждани, а условията приятни. По старите жилища ви позволяват да спестите пари.

Premier Realty Master ще ви помогне да купите недвижими имоти в Оризаре изгодно и надеждно. Нашите специалисти, които имат богат опит в работата и се ръководят от постиженията, са готови да запознаят клиентите с най-добрите оферти и да ги придружат при подписването на договора. Ние ще ви подкрепим в избора на оптимален вариант и ще ви консултираме по всички важни правни въпроси.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram