bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот в Оризаре

В избрани
В избрани

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Недвижимите имоти в България остават все по- търсени и отварят перспективи за доходи. Това е възможност да се намери място за постоянно обитаване или почивка, а също и успешно да се инвестира. Страната се намира в подножието на Стара планина и край брега на Черно море. Тя е известна като туристически център със ски курорти и чисти плажове, исторически забележителности, лечебни извори и обширна зелена зона. Можете да закупите апартамент в България на ниска цена, което е допълнително предимство.

Имотите близо до плажа особено привличат купувачите. Не всеки иска да бъде в шумен град, предпочитайки да купи пространство в провинциалния район. Продажбата им е активна, търсенето на евтини квадратни метра постояно се увеличава.

Жилища на морския бряг

Село Оризаре се намира в област Бургас и заема малка площ. Тук е доста приятно  да останете по всяко време на годината, а инфраструктурата осигурява всичко необходимо. В селото се предлага закупуване на:

• апартамент;

• Къща;

• Двуетажна вила;

• парцел;

• Нежилищни помещения.

Покупка жилища в Оризаре от строител - компетентна инвестиция. Новите сгради са построени според най-новите технологии и отговарят на европейското качество. Тяхната пазарна цена е достъпна на нашите граждани, а условията приятни. По старите жилища ви позволяват да спестите пари.

Premier Realty Master ще ви помогне да купите недвижими имоти в Оризаре изгодно и надеждно. Нашите специалисти, които имат богат опит в работата и се ръководят от постиженията, са готови да запознаят клиентите с най-добрите оферти и да ги придружат при подписването на договора. Ние ще ви подкрепим в избора на оптимален вариант и ще ви консултираме по всички важни правни въпроси.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram