bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Парцели в България

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Една от най-ценните в Европа е земята в България. Поради климата, формиран в продължение на много векове, тя се отличава с  забележителното плодородие. Ето защо селското стопанство е един от най-развитите сектори на икономиката.

Освен това България е привлекателна за постоянно пребиваване. Удобни условия се предлагат в различни природни райони, независимо дали това е морския бряг, планински терен, горски край или голям град.

Жилищните имоти, които вече са готови, не винаги отговарят на изискванията, които бъдещият наемател изисква. Затова все по-предпочитано е да се закупи парцел в България за бъдещо строителство. Но тук има нюанси.

Тънкости при покупка на парцел в България

Гражданите на България могат свободно да закупуват земя в съответствие с действащото законодателство. Друг въпрос е свързан с целта за използване. На първо място, ако изградите голяма площ и бъдещият обект ще бъде жилищен, тогава все още не е толкова трудно.

Ако се построи търговско недвижимо имущество (промишлени сгради и др.), необходимо е да се получи специално разрешение. Има области, където строго се забранява изграждането на големи съоръжения или такива, които се характеризират с вредни емисии в атмосферата (заводи, складове и др.).

Парцели за строителство е популярна възможност за инвестиции в бъдеще. Всъщност, в зависимост от характеристиките на терена и почвата, съществуват различни възможности за неговото използване.

Продажбата на парцели на чужденци в България не може да бъде извършена. По закон това е забранено. За да го купите, трябва да откриете фирма на българска територия и само на фирмата да запишите поземления имот.

Да си закупи парцел представител на друга държава може само след като получи българско гражданство. Има различни правни начини за това. Във всеки друг случай той може просто да наеме земя за определен период от време. В някои ситуации тази опция е още по-изгодна от закупуването на парцела.

Процес на  покупка

В много източници можете да намерите интересни оферти за закупуване на недвижими имоти. Тъй като много хора се опитват да направят всичко сами, без да се обърнат към специализирана агенция. Всичко би било добре, но тъй като цената на такъв продукт не е малка, могат да възникнат проблеми.

Освен това трябва да разбирате добре българското законодателство и това е трудно за някой, който не е адвокат. Някои продавачи могат да предлагат земя на чужди граждани, като и двете страни на процеса не са наясно с ограниченията. Резултатът може да бъде загуба на голяма сума пари.

За да купите или продадете недвижими имоти, трябва да се свържете с компетентен специалист. Това е фирмата Premier Realty Master. Тя работи дълго време на българския пазар и знае всички тънкости на процеса. Чрез нея земите се продават съгласно правилата, както и изгодно придобиване. Базата данни включва голям брой подходящи предложения.

Специалистите на компанията ще ви помогнат да изберете най-добрия вариант, който ще отговаря на обявените изисквания на клиента. Те ще Ви консултират по всички важни въпроси и ще помогнат при изпълнението на сделката по покупко-продажба.

Освен това всеки клиент получава правна помощ и, ако е необходимо, съдействие за получаване на разрешение за пребиваване. По този начин човек спестява време, сила и пари. Обширната клиентска база на компанията е доказателство за професионализма и дългогодишния си опит в областта на недвижимите имоти.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram