bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот в Созопол

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Навярно вече познавате нашата фирма и знаете с каква дейност се занимаваме. Ние извършваме посреднически услуги при покупка или продажба на недвижими имоти. Ако се нуждаете от фирма посредник относно покупко-продажба на недвижими имоти в Созопол, можете да разчитате на нас!

Покупка на евтини имоти в Созопол

Созопол е много красив морски град, разположен в близост до град Бургас. С население от около 5 000 души е идеално място за целогодишно  живеене, които предпочитат да живеят в по-тих и спокоен град. Ако желаете да сте далече от голям и шумен град, купувайки имот в Созопол, ще можете да се насладите на прекрасни морски гледки. Ако сте се ориентирали към обяви за евтини имоти в Созопол, в нашия сайт ще откриете много предложения. За тези от Вас, които желаят да живеят в центъра на града, но искат да имат и гледка море, можем да Ви предложим двустаен апартамент в центъра на Созопол с прекрасна гледка към плажа. Разгледайте предложенията ни. В сайта ще откриете много предложения за двустайни апартаменти . Предложенията ни ще задоволят всеки вкус – двустайни апартаменти, луксозни имоти, мезонети и други.

Добра сделка при продажба на имот в Созопол

Сделките с недвижими имоти често могат да Ви затруднят, ако ги извършвате сами. Ако желаете сами да продадете имота си, много лесно могат да Ви заблудят по отношение на цената и да получите по-малко пари от продажбата. Добър избор е да се доверите на фирма посредник. Фирма Premier Realty Master е лидер в посредничеството при  покупко-продажба на недвижими имоти. Доверявайки се на нас, Вие ще си спестите много проблеми, усилия и време и ще извършите добра сделка, защото ще успеете да продадете имота си на по-висока цена. Благодарение на нас ще сключите добра  сделка.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram