bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Къщи в България

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Трудно може да се намери човек, който да не иска да живее на брега на Черно море! Идеалният вариант е собствен дом на брега на морето. Тук всеки ден може да срещате зората и да се насладите на топлите лъчи на южното слънце, на чистия пясък и да мечтаете под успокояващия шепот на вълните.    Такъв живот ще даде усещане за вечен празник, тъй като много хора чакат цяла година за една мечтана почивка, пестят пари и се опитват да вземат колкото може повече положителни печатления от нея. Притежавайки собствен дом на брега на морето, вие ще забравите за тези проблеми и ще се потопите във тази атмосфера през цялата година.

      Избирайки най-доброто място, на брега на Черно море, невъзможно е да забравим за България. Тази държава е една от най-добрите в съотношение цена-качество в Европа.

      България привлича любителите на активната почивка в шумните претъпкани летни и зимни курорти, ценителите на спокойната почивка в развитите градски квартали, както и хората, търсещи уединение в девствена природа. Нея ще я харесат и хората, които знаят как да се насладят на виното, като истински ценители, без да са професионални сомелие. Много интересни неща в балканската страна ще открият за себе си ценителите на историята. Желаещите да подобрят здравето си в минералните извори, да дишат чист въздух и да ядът вкусни натурални плодове и зеленчуци също могат да изберат България.

    Въпреки малкия си размер, тя е едина многостранна страна и днес привлича не само туристи от чужбина, но и чужд капитал,  тъй като е сигурно място за инвестиции. Повечето експерти смятат, че покупката  на инвестиционен имот в България е перспективена, независимо от придобития обект. Бързото развитие и растеж на популярността на страната като туристическа дестинация оказва положително въздействие върху пазара на недвижимите имоти, което се характеризира със стабилен ръст на цените. Всичко това допринесе за по-голям брой на клиенти в този сегмент.

               Къща на брега на морето в България

        Продажбата на къщи в близост до морето е много активен в България, голямото търсене се наблюдава през цялата година. Подобна ситуация на пазара активира известен икономически закон: търсенето създава предлагане. По този начин, който желае да си купи къща, има еднин много голям избор.      Всичките оферти на пазара съчетават в себе си високо качество на техническите характеристики на обектите в съответствие с европейските норми и стандарти. Това важи и за малките сгради в градовете и за елегантните къщи, например, във Варна или в Бургас. Пазара на недвижими имоти впечатлява с достъпни цени, на които можете да си купите евтин дом. Изборът зависи само от желанията и финансовите възможности.

    Фирма Premier Realty Master, която се специализира по всичките въпроси, свързани с покупка на български недвижими имоти, ще окаже помощ и подкрепа на всеки клиент. Ние ще ви помогнем да изберете най-добрият вариант, защото имаме много предложения. С нас вие в най-близкото бъдеще ще реализирате заветната си мечта и ще се радвате на уникална ваканция в собствения си дом, край морето.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram