bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
Къщи край морето
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
2
...
12

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Къщи край морето

България (Bulgaria) предлага удобни условия на живот и отлични възможности за кариера. Всеки ще намери идеално място за себеси, в тихо село, вподножие на планина или на брега на морето. Най-често срещаното желание в България е да се закупи къща в близост до морето.

Въпреки факта, че България може да се похвали с различни природни условия, все още се обръща специално внимание на къщите край морето. Апартаменти също са добър вариант за ваканционен имот, но този тип недвижими имоти няма някои предимства. Къщата разполага с:

  • много свободно пространство;
  • липса на съседи;
  • наличие на парцел земя;
  • Вие можете сами да изберете местонахождението (например вила на брега);
  •  възможността да се построи дом със собствен дизайн и т.н.

Разбира се, уникалността на българския недвижим имот е, че независимо от обекта, който избирате, той ще се характеризира с повече плюсове, отколкото минуси.

Продажба на недвижими обекти

Продажбите на недвижими имоти в България често се срещат. Често се купувачите продават някакъв имот и да си купят къща в България, построена по модерни стандарти или разглеждат вариант на нов жилищен комплекс.

Цените на вилите варират според различни фактори, включително местоположение, състояние, търсене и др. Преди да купите къща, трябва да проучите различни варианти. Те са толкова разнообразни, че може да бъде трудно да се направи избор, особено по отношение на евтините обекти. Компания Premier Realty Master ще Ви помогне да закупите бързо и изгодно недвижим имот.

  Facebook
  Twitter
  YouTube