bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Производство
Гостиница, отель
Ресторан, кафе, бар
Инвестиционный проект
Офис
Помещение
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижими имоти в Поморие

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

За тези от Вас, които търсят да закупят недвижими имоти в Поморие, ние предлагаме богат избор от недвижими имоти. На нашия сайт ще намерите голям брой недвижими имоти на ниска цена. Разполагаме с богат избор от къщи и апартаменти. Дейността, с която се занимаваме е покупко-продажба на:

  • къщи;
  • апартаменти;
  • гаражи, офиси;
  • ново строителство;
  • земеделски парцели.

Курортът Поморие е известен със своите кални бани, които са изключително полезни за здравето, затова няма да сгрешите, ако закупите имот именно тук. Освен това при нас цените на апартаментите и имотите са на най-ниски, а предложенията ни са изключително добри – от къщи, до луксозни апартаменти, които могат да бъдат двустайни, тристайни, четиристайни, студия, мезонети, в нови жилищни сгради. В нашия сайт ще откриете всякакъв вид имоти, от които се нуждаете.

Двустаен апартамент в Поморие на ниски цени

Ако Ви е необходим двустаен апартамент в Поморие, тук ще намерите най-добрите предложения - луксозни апартаменти в центъра на града на възможно най-ниска цена. Нашите предложения са двустайни апартаменти без такса обслужване, студия в комплекс с ниска такса в близост до морето, двустаен апартамент в Поморие в центъра с двор без такса, двустаен апартамент в нова сграда в близост до калните бани и много други интересни обяви.

Отлична инвестиция за собственици на апартаменти и земеделски участъци

При сделките с недвижими имоти често може да получите по-ниска цена. Затова е добре да се доверите на фирма посредник. Ако желаете сами да продадете имота си, и Ви трябва консултацията с фирма посредник ще Ви бъдем от полза.

 Фирма Premier Realty Master ще Ви окаже съдействие при продажба на апартамент, къща или земеделски участък. Ще направите изгодна инвестиция с нас и ще успеете да продадете имота си на по-висока цена. Доверете ни се! Желаем Ви успех!

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram