bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижими имоти в Поморие

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

За тези от Вас, които търсят да закупят недвижими имоти в Поморие, ние предлагаме богат избор от недвижими имоти. На нашия сайт ще намерите голям брой недвижими имоти на ниска цена. Разполагаме с богат избор от къщи и апартаменти. Дейността, с която се занимаваме е покупко-продажба на:

  • къщи;
  • апартаменти;
  • гаражи, офиси;
  • ново строителство;
  • земеделски парцели.

Курортът Поморие е известен със своите кални бани, които са изключително полезни за здравето, затова няма да сгрешите, ако закупите имот именно тук. Освен това при нас цените на апартаментите и имотите са на най-ниски, а предложенията ни са изключително добри – от къщи, до луксозни апартаменти, които могат да бъдат двустайни, тристайни, четиристайни, студия, мезонети, в нови жилищни сгради. В нашия сайт ще откриете всякакъв вид имоти, от които се нуждаете.

Двустаен апартамент в Поморие на ниски цени

Ако Ви е необходим двустаен апартамент в Поморие, тук ще намерите най-добрите предложения - луксозни апартаменти в центъра на града на възможно най-ниска цена. Нашите предложения са двустайни апартаменти без такса обслужване, студия в комплекс с ниска такса в близост до морето, двустаен апартамент в Поморие в центъра с двор без такса, двустаен апартамент в нова сграда в близост до калните бани и много други интересни обяви.

Отлична инвестиция за собственици на апартаменти и земеделски участъци

При сделките с недвижими имоти често може да получите по-ниска цена. Затова е добре да се доверите на фирма посредник. Ако желаете сами да продадете имота си, и Ви трябва консултацията с фирма посредник ще Ви бъдем от полза.

 Фирма Premier Realty Master ще Ви окаже съдействие при продажба на апартамент, къща или земеделски участък. Ще направите изгодна инвестиция с нас и ще успеете да продадете имота си на по-висока цена. Доверете ни се! Желаем Ви успех!

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram