bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Ново строителство в България

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Българските жилища са не само възможност за подобряване на живота ви, но и печеливша инвестиция в бъдеще. Въпреки факта, че България е европейска страна с висок стандарт на живот, тя има много демократична ценова политика, особено в областта на недвижимите имоти. Напоследък специално внимание се отделя на новото строителство в България.

Покупка на български имоти

Всеки нов жилищен комплекс в България се изгражда съобразно настоящите стандарти и изисквания. В същото време строителя се опитва да запази онзи чар, който е присъщ на избраната област. Това е основното предимство на тези жилища, а останалите са:

• в курортните градове в непосредствена близост до къщата може да има море;

• Новата сграда може да бъде оборудвана с тераси, където можете да оцените удобния климат;

• от прозорците се отваря прекрасна панорама;

• Апартаментите са оборудвани с разнообразие от удобства и др.

Да закупите апартамент не е трудно, ако имате известни познания. Най-често проблемът е в това, поради което човек отделя много време и енергия. Ето защо е по-добре да се свържете с Premier Realty Master.

Продажба на недвижим имот

Продажбата на ново строителство също е трудно занимание, изискващо определени умения. Най-малкото трябва да сте в състояние правилно да съставите реклама, така че да обърнат внимание на нея. Мнозина са привлечени от цените на строителя, така че това също трябва да се има предвид.

За да не се притеснявате от продажбата, по-добре е да го поверите на специалист. Premier Realty Master знае как бързо да намери купувач и да сключи сделка по най-изгодния начин. Апартаменти в нова сграда са много печеливши обекти, но само ако компетентно се подхожда до процеса на продажбата.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram