bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Евтините недвижими имоти в България

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Евтините недвижими имоти в България – възможност правилно да се разпоредите с парите и да спечелите жизнено пространство в уютно европейско кътче. Покупката позволява не само да станете собственик на жилище за постоянно живеене, но и за прекарване на свободно време, както и да инвестирате натрупаните средства. Подобна инвестиция може да донесе значителни приходи при отдаване на имота под наем или препродажба на по-голяма цена. През последните години властите предоставят на чужденците приемливи условия и социални гаранции при закупуване на недвижими имоти. Страната е водеща по продажби, което се дължи на нейното благоприятното географско положение, в подножието на планина и на брега на Черно море, мек климат, позволяващ да се чувствате комфортно по всяко време на годината, гостоприемни местни жители, и най – важното- цените тук са доста достъпни.

Как да направите правилния избор на недвижим имот

Въз основа на наличната парична сума, можете да изберете жилищен имот – от бюджетен до елитен. Българския пазар на недвижими имоти има предложения за всеки вкус и бюджет:

• апартаменти,

• къщи,

• студия,

• вили,

• таунхауси

• мезонети,

• нежилищни и търговски помещения.

В столицата – град София – цените са по-високи, тъй като към тях винаги има по-голямо търсене. Града се развива бързо, строят се модерни сгради, които по качество  отговарят на световното ново строителство. Някои предпочитат да се установят в курортна зона – на морето или в планински селища. В по-големите градове ените на жилищата са високи, а инфраструктурата е развита по най-добрия начин. Някои желаят да бъдат в по-стабилна обстановка, далеч от шума и суетата.

Евтини имоти в България с високо качество предлага нашата компания,  голям избор от възможности за всички видове жилищни и търговски обекти, а също и безплатни консултации на специалисти за всеки по всички възникнали въпроси.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram