bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот в Порой

В избрани

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Имотите в България всяка година имат по-голям интерес сред нашите сънародници. Днес това е добра възможност надеждно да инвестирате парите си, както и да печелите добри пари. Много от тях правят такава покупка с цел преместване или провеждане на годишна отпуска. Въпреки това, закупуването на апартаменти в България -е печеливша инвестиция, защото  имотите могат да бъдат отдавани под наем или продадени на по-висока цена.

Страната на Балканите е известна със своя туризъм и културно наследство. Цената на квадратния метър е приемлива тук, затова  мнозина искат да ги придобият. Географското разположение в близост до Черноморското крайбрежие, славянския манталитет, гостоприемството, икономическото развитие са допълнителни предимства. Крайбрежните курорти са с голямо търсене, което е причината за подобряването им. Строителите изграждат модерни жилищни комплекси, хотели, които отговарят на европейските стандарти за качество.

Морските предградия - идеално място за живеене

Селото Порой в Бургаска област заема малка площ. Местноста ще се хареса на онези, които търсят уединение от шума на големите градове. Плюсове на предградни селища са в огромна зона на зеленина и чиста екология. Сградите гарантират комфорт през цялата година, а външният им вид се различава с уникална архитектура. Като се обърнете към агенцията, има перспектива да си купите къща в Порой от различен тип:

• апартамент;

• студио;

• Къща;

• вила;

• таунхаус;

• парцел.

Компанията Premier Realty Master е надежден помощник за тези, които са решили да закупят имот в Порой. Квалифицираните специалисти предоставят поддръжка на клиентите по всички въпроси. Ние сме готови да изберем най-доброто от широкия списък от предложения. Купуването на недвижими имоти при нас е ключът към успешната финансова сделка, без никакви рисковете.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram