bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот в Гюлевца

В избрани

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

В подножието на Стара планина в България се намира живописното село Гюлевица. Селото се намира в област Бургас, в близост до известния български курорт Слънчев бряг. Освен това в квартала се намира популярният град Несебър. Всяка година има все повече и повече хора, които желаят да купуват недвижими имоти в Гюльовц, както за собствена резиденция, така и за търговска употреба.

Предимствата да живееш на село

Имотите в България са представени от многобройни видове. Въз основа на финансовите възможности тук можете да изберете най-добрият вариант. Ако искате, можете да изберете от предложенията за придобиване на:

• къща;

• апартамент;

• вила;

• таунхаус;

• парцел и др.

За да направите избор, трябва да обмислите всички области. Както показва практиката, обектите за недвижими имоти, разположени в селата, са по-търсени. Това е тиха и екологично чиста местност. Това обяснява популярността на село Гюлевица. Да закупите жилище в Гюлевица можете сравнително евтино, и най-важното изгодно. С това се отличават селските и градските обекти.

Покупка на местните имоти

Купуването на апартамент в България или отделна къща може да бъде самостоятелно, но е по-добре да се свържете с специализирана агенция. Първо, това ще спести време. На второ място, рискът от попадане на недобросъвестен продавач е намален. Експертите помагат да се намери подходяща обект и да се сключи сделка.

Фирмата Premier Realty Master предоставя услугите по подбор на действителни обекти. В допълнение, чрез нея се извършва и продажбата. По този начин тя има богата база от предложения,  които привличат не само с характеристиките, но и цената. Също така фирмата подпомага получаването на разрешение за пребиваване и консултира.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram