bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
Къщи в планината
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Къщи в планината

Планинските вили, къщи или бунгала, както все по-често се наричат с френската дума "шале", са разположени най-вече в зимните курорти. Този тип самостоятелни имоти стават все по-популярни през последните години. Тези имоти имат собствена атмосфера и предлагат удобство и удоволствие на собствениците си или наемателите, най-вече с факта, че притежават своя собствена къща, със самостоятелен двор или като част от затворен ваканционен комплекс от повече подобни вили.

Шалетата мога да бъдат построени масивно по класическа технология с бетон и тухли, или от качествено дърво, обработено по специална технология. Обичайно те притежават собствена сауна и парна баня. Те са особено подходящи за семейства или компания приятели и обикновено могат да приютят до 10 души, в някои сличаи и много повече. Шалетата, изградени от качествено обработено дърво и построени, спазвайки изпитани през времето скандинавски и руски технологии за изграждане на дървени къщи имат същия дълъг живот, както и масивните къщи.

Типично за пазара на шалета и планински къщи в България е, че търсенето е относително високо и предложените на пазара такива имоти се реализират бързо на купувачи от България или от чужбина. Затова ние препоръчваме на всички, интересуващи се от закупуването на такъв тип недвижим имот, да вземат решението си бързо. Те отварят перспективата за намиране на жилища за почивка, постоянно пребиваване и инвестиции. България е балканска страна с мек климат и изгодни цени за квадратни метри.

Тук можете да си купите къща евтино, като си осигурите всички необходими удобства. Къщи в планината, например в селищата Боровец, Банско или Пампорово - са с удобни условия за целогодишно живеене.

Изборът на обекта зависи от вашите собствени искания и бюджет. Разходите за квадратен метър варират според характеристиките:

• местоположение;

• зона;

• планиране;

• вид и година на строителство;

• Състояние;

• наличие на условия.

Коя къща да изберем?

Вторичният фонд е по-лош от гледна точка на комфорта, но Ви спестява пари при покупка.

Premier Realty Master предлага български имоти на най-добри цени и без допълнителни усилия. Нашите специалисти са готови да Ви предоставят помощ на всички етапи и ще Ви помогнат да вземете  компетентно решение. Предимствата на сътрудничеството с нас са- индивидуалния подход, професионализъм и голяма база от обекти, което ще гарантира успешна сделка.

  Facebook
  Twitter
  YouTube