bg

Просторен апартамент с голяма тераса в затворен комплекс

България / Област Бургас / Черноморец
35337
ID на сайта:
105 000
EUR
BGN
2
Брой стаи
95 м2
Площ
4
Етаж
4
Брой етажи

Предлагаме на вашето внимание просторен апартамент с мебели и уреди, площ от 95 кв.м (без да включва покривната тераса с площ от около 25 кв.м.) и се състои от входно антре, баня, просторен хол с отделна кухня, спалня, тераса.
Комплексът е разположен на 1-ва линия на морето и разполага със собствен плаж, ресторанти, СПА, детска стая, целогодишно охранявана зона! Има частна тераса !!! Апартамент на 4-ти етаж с изглед към морето! Огромен кът за отдих на плувен басейн, детска площадка (със зона за спорт), детски мини клуб, ресторант. Има подземен и надземен паркинг с възможност за съхраняване на колата през цялата година.Паркирането на специално определени места в защитената зона е безплатно за живущите. Скоро комплексът ще има закрит басейн и СПА комплекс.
Резиденцията се намира на 100 метра от плажа, който е предназначен за собствениците на апартаментите. Шезлонги, матраци, чадъри се предоставят безплатно. На плажа има ресторант и бар, както и спа услуги (масажи и др.). Има детска площадка, душ, кабини за смяна, тоалетни, място за съхранение на плажно оборудване.
Комплексът работи целогодишно! Има собственици, които живеят постоянно. Висококачествената конструкция осигурява топлина и комфорт през зимата. Всички сгради са оборудвани с вентилация, климатик, асансьори, телевизор и интернет.
Комплексът е проектиран от италиански дизайнери. Апартаментът е подходящ за целогодишно ползване и отдаване под наем.

ID 5504
Сподели
Офис
г. Бургас, ЖК "Лазурь" №153, партер
Отговорен брокер
Виктория Искимжи
ТЕЛ/VIBER
Запитване на информация за обекта
Контакты
Напиши
Препоръчваме да видите също така
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
Разгледани обекти

Региони

Разположение

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram