bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Результат на търсенето

В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
1
...

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Когато се разглежда въпроса за преместване в европейска държава, често вниманието се обръща на България (Bulgaria). Това е развита държава, предлагаща отлични възможности за кариера и висок стандарт на живот. В същото време ценовата политика тук се характеризира като достъпна за разлика от много други държави в Европа. Почти всеки може да си купи апартамент в близост до морето в България, всичко зависи от финансовите възможности.

Покупка на недвижим имот в България

Специално място на пазара на недвижими имоти в България са апартаменти в близост до морето. Това е един от най-популярните имоти, който позволява да почувствате всички прелести от местоположението на страната. Независимо от голямото търсене, такива обекти могат да бъдат намерени доста евтино.

Новите жилищни комплекси предлагат отлични жилищни условия на достъпна цена. От прозорците можете да видите великолепен изглед към морския бряг, хоризонта или панорамата на града. Апартаментите на брега са разположени толкова близо до плажовете, че пътят до тях няма да отнеме много време. Предимствата на тези недвижими имоти са:

• наличие на удобства;

• зелени тревни площи около сградата;

• достъпни цени за апартаменти;

• модерна удобна планировка;

• разработена инфраструктура в комплекса и др.

Закупуването на жилище не е лесна задача, особено когато го правите сами. Компанията Premier Realty Master ще ви помогне бързо и ефективно да решите този проблем.

Реализация на жилища

Апартаментите в България са много разнообразни и всяка година има нови оферти. Продажбата на жилищни площи се среща доста често поради редица причини. Много предпочитат да продадат сегашното си жилище, например, в центъра на града, за да купят апартамент на морето.

Ако се потърси добре, винаги можете да намерите евтин имот. Много зависи от продавача. Добре оформената оферта и реалната стойност могат значително да ускорят процеса на продажба. Освен това много хора мечтаят да купят апартамент в България.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram