bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот
Апартаменти в планината
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани
В избрани

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Апартаменти в планината

Купувайки апартамент в планинските курорти в България - добре известен начин да инвестирате парите си. Нашите сънародници активно проявяват интерес към качествени жилища за отдих и постоянно живеене. България (Bulgaria) е добре разположена географски и има мек климат. Едно от предимствата - тук можете да си купите евтин апартамент с всички необходими условия. Такива инвестиции също се разглеждат като инвестиция, носеща доход.

Планинските места са удобно място за престой през цялата година. На склона на планината или в подножието си, в тих или пренаселен район - предложенията на пазара отговарят на всички изисквания и бюджет на купувачите. България е известна със ски туризъм и ежегодно приема гости от различни страни през зимата. Местната инфраструктура е добре развита и услугите отговарят на световните стандарти. Купете апартамент евтино в един от курортите - това е напълно достъпно.

Купуване на апартамент в планината: на какво да обърнем внимание:

Стойността за квадратен метр варира и се установява, като се изхожда от характеристиките:

• Местоположение;

• големината на апартамента;

• планировката;

• период и тип строителство;

• Състояние.

Големите градове имат по-скъпи недвижими имоти, в селото има перспектива да се намери евтино жилище. Апартаментите в планините на вторичния пазар са по-евтини и отстъпват на новите сгради по отношение на комфорта. Това е възможност да се спести при закупуването, което ги прави търсени. Строителите създават жилищни комплекси по европейски стандарти. Традиционно помещение, студио, елитен обект - модерните проекти са разнообразни в цената и степента на престиж.

С Premier Realty  Master, закупуването на апартамент в планините ще бъде по-лесно. Специалистите са готови да помогнат при избора на варианти и при сключването на сделка. Голяма база от предложения, индивидуален подход и приемлива цена са гаранция за вземане на компетентно решение. Ние организираме огледи  за клиенти, позволявайки лично да разгледате недвижимите имоти и да се определите.

  Facebook
  Twitter
  YouTube