bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот в Бяла

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Ако желаете да се установите в спокоен град с по-малко жители, град Бяла е подходящ за тази цел. Бяла е град, разположен в област Варна, в близост до брега на Черно море, а населението му е около 2000 души. Ако желаете уединение на спокойно и тихо място, град Бяла е идеалното решение. Ние предлагаме недвижими имоти в Бяла на ниски цени. Ако искате да сте далеч от шумния град, но да живеете близо до морето, закупуването на апартамент в Бяла е един много добър избор. Нашата фирма се занимава с покупко-продажба на къщи, апартаменти, земеделски участъци. Ще Ви бъде от полза да се доверите на фирма посредник. Гарантираме, че с нас ще извършите изгодни сделки с недвижими имоти.

Евтин двустаен апартамент в Бяла

Евтини двустайни апартаменти в Бяла ще намерите само на нашия сайт. За тези от Вас, които искат да закупят апартамент в самия център на Бяла, тук ще намерите предложения за недвижими имоти в сърцето на града. А тези, които желаят да се наслаждават на прекрасните морски гледки, могат да закупят луксозни имоти близо до плажа, и то на ниски цени. Предлагаме също луксозни къщи с гледка към плажа, студио, мезонет, ново строителство или земеделски парцел в близост до морето.

Отлична инвестиция на имоти в Бяла

Имотите в Бяла са подходящи както за инвестиция, така и за постоянно живеене. Сделките с недвижими имоти при нас са много добри. Можете да притежавате луксозни жилища, и то на възможно най-ниски цени. Ако искате да продадете имота си, ние ще Ви помогнем да го продадете по-скъпо. Ще получите най-добрата цена. Доверете ни се и ще направите най-изгодна сделка с недвижими имоти.

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram