bg
Цяла България
м2
м2
EUR
EUR
Вид на имота
Апартаменти
Къщи
Градска къща
Пентхаус
Гараж
Парцели
Бизнес имоти
Готов бизнес
Покажи на картата
Търсене на имот

Недвижим имот в Варна

В избрани
В избрани
В избрани

Региони

Разположение

Прочетете най-новите публикации

Евтини жилища във Варна

Premier Realty Master е агенция посредник за покупко-продажба на недвижими имоти – къщи, апартаменти, земеделски парцели, гаражи, офиси и така нататък. В сайта ни ще откриете имоти в почти всички области в България. Разполагаме с много недвижими имоти на морето и в близост до него. Ако търсите да закупите жилища във Варна и Варненска област на ниска цена, ще ги намерите в нашия сайт.

Ако търсите евтини и луксозни жилища, това е мястото! Сайтът представлява най-големият и изгоден продавалник на къщи и апартаменти. Ще откриете множество обяви и предложения на изгодни цени, които не са за изпускане. Тук можете да закупите апартаменти и къщи на ниска цена. Разполагаме с апартаменти в самия център на града или до плажа.

Ако пък желаете да продадете апартамента си, доверете се на агенция Premier Realty Master! Сделките с недвижими имоти понякога се оказват трудна задача, затова е добре да се доверите на професионалисти. С нас ще направите добра инвестиция.

Двустаен апартамент във Варна

Ако желаете да закупите луксозен двустаен апартамент, но на ниска цена, ще можете да направите добра сделка в нашия сайт. Разполагаме с двустаен апартамент в центъра на град Бяла, близо до брега на морето. Евтини луксозни двустайни апартаменти можете да намерите и в центъра на Златни пясъци, само на 18 км от Варна. Освен двустайни апартаменти, тук ще откриете тристайни и четиристайни апартаменти на отлични цени.

Ако търсите луксозна студия, ще намерите просторна студия в град Бяла, в близост до плажа. Те са луксозно обзаведени и се продава с всички необходими домакински уреди. Сградата се състои от 9 апартамента.

Ако желаете да продадете земеделски парцел, ние също сме насреща! С нас ще направите отлична инвестиция! Независимо, какво желаете да продадете, ние ще Ви окажем съдействие при сделките с недвижими имоти.

Можем да помогнем да продадете имота, къщата или апартамента Ви по-скъпо и да получите по-добра цена. Доверете ни се и ще останете доволни!

  Facebook
  Instagram
  YouTube
  Telegram